Salı, Ekim 22, 2024

OnlyFans Erişime Engellendi!

OnlyFans platformu için birkaç gündür tartışmalar devam ediyor. En son yetişkinlere yönelik içerik üretim platformunun, CİMER’e şikayet edildiğini ve sosyal medya üzerinden de platformun kapatılması için kampanyalar düzenlendiğini görmüştük. Bir yandan tartışmalar devam ederken, konu hakkında ilk adım da geldi. OnlyFans erişime engellendi.

OnlyFans için Erişim Engeli

Kapatılacak mı kapatılmayacak mı soruları arasında OnlyFans platformu için erişim engeli kararı geldiği ortaya çıktı. Alınan karar sonrasında erişime engellenen siteye Türkiye’den girmek istediğiniz zaman, bağlantının çalışmadığını görüyorsunuz.

Birkaç gündür gündem olan tartışmalarla beraber böylece konu en azından şimdilik karara bağlanmış oldu diyebiliriz. Platform üzerinden gelir elde eden yayıncılar ve yetişkin içerik üreticilerinin karara tepki göstereceği kesin.

BENZER:  Gizli Konektörlü Anakartları Destekleyen İlk Kasa: Ceres 330 TG ARGB Mid Tower

OnlyFans

Bunun yanında daha önce de haberlerimizde belirttiğimiz gibi platformun kapatılması için de sosyal medya kampanyaları başlatılmıştı. Böyle düşünecek olursak, kararın yerinde bir karar olduğunu düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla olacaktır.

Bundan sonraki süreçte erişim engeli kararı kalıcı olacak mı ya da yeni bir karar gelecek mi bunun zaman içerisinde göreceğiz. Resmi açıklamaları takip etmek gerekecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler