Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnlyFans Kapanacak mı? Popüler Platform için Son Durum

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yetişkin içerik üreticileri için en kapsamlı platformlardan biri olan OnlyFans, çıktığı günden bu yana tartışmaların odak noktasında. Ülkemizde de birçok yayıncıya sahip olan platform, şu sıralar ülkemizde de gündem olmuş durumda. Zira sosyal medya mecralarında platforma karşı etiketler açılmaya ve OnlyFans kapatılsın kampanyaları yapılmaya başlandı.

OnlyFans Kapatılacak mı?

+18 paylaşımların yapıldığı ve yayıncıların bu paylaşımlardan gelir elde ettiği platform için çok sayıda şikayetler gelmeye başladı. Sosyal medyada açılan etiketlerin ardından birçok kullanıcının platformu CİMER üzerinden şikayet ettiğini de belirtelim.

Kullanıcılar platformu ahlak ve aile yapısını bozduğu gerekçesiyle CİMER’e şikayet etmeye başlayınca, haliyle akıllara tek bir soru geldi. OnlyFans kapatılacak mı?

Henüz bu konuda atılmış bir adım yok gibi gözüküyor. Şikayetler ve açılan etiketler sosyal medyada trendler arasında olsa da şimdilik resmi kanallar tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmediğini görüyoruz.

OnlyFans

Şikayet kampanyalarının başlatılmış olması ve konunun sosyal medyanın gündemine de taşınması, yakın zamanda bu alanda da adımların gelebileceğini işaret ediyor.

Henüz gelen eleştirilere karşı OnlyFans cephesinden de herhangi bir açıklama olmadığını belirtelim. Artık platform kapatılacak mı ya da ekstra bir yaptırım olacak mı bunu yapılacak resmi açıklamalarla beraber görmek mümkün olacak. Bakalşım süreç nereye doğru ilerleyecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler