Salı, Ekim 22, 2024

WWDC 2023 Ne Zaman? Neler Tanıtılacak?

Apple’ın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan WWDC 2023 için zaman geldi. Markanın yazılım odaklı olan etkinliği bugün akşam saatlerinde düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Apple’ın sunacağı ürünler de haliyle merak edilmeye başlandı.

Yeni yazılımlar dışında yeni ürünler gelecek mi? Etkinlikte tam olarak neler görmeyi planlıyoruz? Bir bakalım.

WWDC 2023 Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?

Önce bir etkinliğin zamanı konusunda konuşalım. Apple etkinliği, bugün saat 20:00’da düzenlenecek. Etkinlik kapsamında başta yeni yazılımlar tanıtılacak. iOS 17, iPadOS 17, MacOS 14, WatchOS 10 ve yeni tvOS yazılımlarını göreceğiz.

Bunun dışında bazı yeni ürünleri de görmemiz mümkün olacak. Henüz net olmamakla beraber iddialara göre Mac Pro, 15 inçlik MacBook Air ve yeni karma gerçeklik başlığı da tanıtılan ürünler arasında olacak.

BENZER:  BİM Gaming Laptop Satıyor! Alınır mı?

WWDC 2023

Özellikle yeni karma gerçeklik başlığının dikkat çekeceğini düşünüyoruz. Zira uzun süredir iddiaları gündemde olan ve Apple kanadında çok fazla şeyi değiştirecek bir ürün beklentisi var. Ayrıca yeni karma gerçeklik gözlüğüyle beraber xrOS adı verilen yeni bir işletim sisteminin tanıtılmasını da beklediğimizi ekleyelim.

Etkinlik kapsamında daha ne gibi sürprizler sunulacağını göreceğiz. Özellikle iOS için sunulacak olan yenilikler merak konusu. Etkinlik sonrasında tüm yenilikleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Şimdilik akşam 8’i beklememiz gerektiğini hatırlatalım.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler