Pazartesi, Mayıs 20, 2024

ChatGPT Plus Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz olarak yayınlanan yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, bir süre sonra masrafları da karşılamak adına Premium üyelik servisini duyurmuştu. Premium servisin adını da ChatGPT Plus olarak açıklayan şirket, servis için yurt dışı fiyatlarını da yakın zaman önce açıklamıştı.

Fakat Plus aboneliğinin Türkiye fiyatlarının nasıl olacağı konusunda bilgi verilmemişti. Herhangi bir yerel fiyatlandırmaya yer verilmemişti. ChatGPT Plus’ın iPhone akıllı telefonlar için yayınlanmasından sonra ise Türkiye fiyatları belli oldu.

ChatGPT Plus Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yerel fiyatlandırma olarak bakacak olursak Plus servisinin fiyatı 499.99 TL olarak gözüküyor. Yerel fiyatlandırma için bakacak olursak ortalama 24-25 dolarlık bir fiyat söz konusu.

Şu an web üzerinden bakıldığı zaman 20 dolarlık bir fiyatlandırma var. Arada 4-5 dolarlık bir fark olmasının nedeni de Apple’ın belirlemiş olduğu kurallar diyebiliriz.

ChatGPT Plus

Zira Apple’ın kuralları gereği, geliştiricilerden belli bir miktar komisyon alınıyor. Muhtemelen bu paylar da fiyatların üzerine eklendi.

Resmi olarak yerel fiyatlandırma yapılacak mı yoksa bahsi geçen fiyatlar sadece App Store için mi geçerli net değil. Henüz ChatGPT Plus Android cephesinde yayınlanmadı. Android üzerinde yayınlandıktan sonra fiyatlar için bir kez daha değerlendirme yaparız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler