Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Games Showcase’de Fable Gösterilebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox’un ünlü serilerinden biri olan Fable’ın yeni oyununu firma gelecek Xbox Games Showcase’de gösterecek mi ?

Bu konu hakkında oyun dünyasının önemli isimlerinden çokça söylenti geldi. Fable’ın yeni oyununu Xbox, kendilerine özel yaptıkları, 2020 yılındaki Showcase’de duyurmuştu. Oyunun seriye format atarak Reboot şekilde geleceğini de Xbox açıklamıştı. O zaman ki sunumda firma oyun hakkında sadece geliştirilmekte olduğunu duyuran bir duyuru videosu paylaşmıştı.

fable 2

Oyun hakkında 3 yıldır hiçbir şey gösterilmemesi de oyunun bu Showcase’de gösterilme ihtimalini arttırıyor.

Oyun, Xbox’un verdiği bilgilere göre Forza serisinin de yapımcısı olan Playground Games’in elinden çıkıyor. Serinin son oyunun üzerinden 13 yıl geçmesi de seriyi seven oyuncuları çokça heyecanlandırıyor.

Xbox Fable’ı Xbox Games Showcase’de Gösterecek Mi ?

İşte bu söylentilerin ardındaki en büyük soru ise Xbox, yapacağı sunumda Fable’ın yeni oyununu gösterecek mi ? Açıkçası merak edilen bu soruya cevap veren önemli bir detay var. Bu detay da Xbox’un resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım. Bu paylaşım bir video şeklinde bu videoda gördüğümüz şey ise bir oyuncunun Xbox kontrolcüsünden eline sim bulaşıyor ve simli bir yolu takip edince de bir monitör gözüküyor ve monitörde sunum tarihi yer alıyor.

fable 3

Bu videodaki detaylardan ise oyuncular, bunun yeni Fable oyunu ile alakalı olabileceğini düşünüyor. Bunun dışında daha büyük bir detay daha var ve bu detay oyunun bu Showcase’de gösterilme oranını arttırıyor. Bu detaya baktığımızda videonun arkasında eski usül bir Fable müziği çaldığını duyabiliyoruz.

Xbox, sunumun Starfield ağırlıklı olacağını açıklamıştı fakat Xbox’ın özel oyunlarını da göstereceğine şüphe yok.

Xbox Games Showcase, bu ayın 11’inde gerçekleşecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler