Cuma, Nisan 26, 2024

Önümüzdeki Hafta Pikuniku Oyunu Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in ücretsiz oyunları perdesinde hafta Pikuniku oyunuyla başlayacak. Bu zamanda kadar onlarca ünlü oyunu ücretsiz olarak sunan firma, bu sefer beklentileri değiştirecek farklı bir yapımla karşımızda.

1 Ekim tarihinden 8 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak sunulacak oyun, Steam değeri de 22 TL olan basit ama eğlenceli bir yapım.

Pikuniku oyunu hakkında bilmeniz gerekenler

2020 yılında yayınlanan bir oyun olan Pikuniku, keşif türünde karşımıza çıkan bir yapım. Birbirinden farklı karakterlerin yaşamış olduğu zorlukları çözmek için mücadele ettiğiniz oyunda, zevkli bulmalarla da karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

Oyunun eğlencesini biraz daha arttıran özellik ise bölünmüş ekranı destekliyor olması. Yani çoklu oyuncu moduna ulaşmış oluyorsunuz ki arkadaşlarınızla oynadığınız zaman bu tip yapımlar çok daha eğlenceli bir hal alıyor.

Pikuniku

Oyunu ücretsiz olarak almak isteyenler için sistem gereksinimlerini de aşağı bırakalım. Öyle bilgisayarınızı çok yoracak bir oyun değil ama yine de sistem gereksinimlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Pikuniku Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core 2 Duo
  • Ekran Artı: Intel HD Graphics 2500 veya Nvidia GeForce 9600 GT
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama Alanı: 300 MB
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve sonrası

Oyunu 1 Ekim’den sonra Epic Games üzerinden ücret ödemeden alabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler