Perşembe, Nisan 18, 2024

Oppo A5s, Düzenlenen Lansman İle Beraber Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo, giriş – orta seviyesindeki yeni akıllı telefonu Oppo A5s’i, Tayvan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber tanıttı.

Oppo A5s Teknik Özellikleri

Oppo’nun yeni akıllı telefonu A5s, 1520 x 720 piksel çözünürlük sunan 6.21 inç büyüklüğünde ve son dönemlerde yeni cihazlarda oldukça kullanılan su damlası adı verilen bir çentik ile beraber geliyor. Gücünü MediaTek Helio P35 yonga setinden alan cihaza 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13 megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığına ve 2 megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyafram açıklığına sahip çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Oppo A5s, ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığında bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

oppoa5s

Kutudan Android’in bir önceki versiyonu olan 8.0 Oreo işletim sistemi üzerine kurulu ColorOS 5.2 arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon, 4.230mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Siyah ve kırmızı olmak üzere sadece iki farklı renk seçeneğine sahip olacak Oppo’nun yeni akıllı telefonunun nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise belli değil. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler