Cuma, Mart 29, 2024

OPPO Find X5 Pro Sızdı! İşte Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo, amiral gemisi savaşında çok yer almayan bir marka. Buna karşın markayı ilginç tasarımları olan telefonlarıyla hatırlıyorum. Genelde modellerinde özgün dediğimiz, benzersiz tasarım yapısı kullanıyor. Yine böyle bir model için daha hazırlıklar devam ediyor. Bu yeni modelin OPPO Find X5 Pro olacağı ortaya çıkmış durumda.

Yeni telefonda da marka kriterlerini koruyacak gibi duruyor. Çünkü bu modelde de çok farklı bir tasarım yapısı olacak. Farklı olarak bu seride amiral gemisi akıllı telefonlarda yer alan donanımlardan birisini göreceğiz.

OPPO Find X5 Pro Yarışa Net Olarak Girecek

Baştan şunu belirtmek isterim ki telefonda Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin olacağını düşünüyoruz. Peki bu ne demek? Bu demek oluyor ki Xiaomi 12 ya da Samsung Galaxy S22 Ultra serilerine rakip bir telefon yolda.

Kaçırmayın: Galaxy S22 Ultra Dev Kameralarıyla Geliyor

Telefonun amiral gemisi olacağını buradan anladık. Tabii ki şimdilik işlemci bilgisi de sızıntılardan geliyor ama güçlü sızıntılardan.

Tasarım açısından baktığımızda ise OPPO Find X5 Pro, dediğim gibi markanın farklı tasarım yapısını yansıtacak modellerden olacak.

OPPO Find X5 Pro

Görselde siz de göreceksiniz ama yine de anlatayım. Arka kapakta bir kaplamalı yüzey bulunacak. Bu yüzey kamera alanına kadar uzanacak ve kamera alanı sanki yüzeydeki bir tepecik gibi yükselecek.

Asimetrik bir kesimi olacağını anladığımız kamera alanında çift kamera kurulumu olacak. Yanda yer alan sensörlerin tam olarak görevini bilemiyoruz.

OPPO Find X5 Pro

Ön kısımda da hafif kenarlardan kavisli ama genel olarak düz bir ekran ve çerçevesiz yapı ile X5 Pro, şık ve ilginç bir tasarımla gelecek. Tabii şu an bu model ne zaman gelecek emin değiliz ama görselleri de böylesine sızıntılarda yer almışsa, telefonun ayak sesleri geliyor demek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler