Salı, Nisan 16, 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra Dev Kameralarıyla Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ocak ayı teknoloji dünyası için çok renkli bir ay olacak. Yeni ekran kartları, yeni laptop modelleri yeni telefonlar birçok yeni teknoloji göreceğiz. Çünkü en prestijli teknoloji fuarlarından biri olan CES 2022 var. Bir yandan da dev markaların da yeni çalışmalarını ve ürünlerini göreceğiz. Samsung bu markalardan biri. Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S22 Ultra modeli de en çok merak edilen model.

iPhone 13 serisine karşı bir cevap olarak gördüğümüz akıllı telefon için sızıntılar da daha fazla bilgi içermeye başladı. Son olarak telefondan bir görsel geldi ve dev kameralar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Tam 5 Kamerayla Beraber Gelecek

Telefon için paylaşılan bu fotoğraf doğruysa, arka kapak üzerinde yer alan kamera alanı beklediğimiz gibi yok olacak.

Kaçırmayın: Samsung Galaxy M33 için Yeni ve Önemli Bir Sızıntı Daha

Ek bir çerçeve olmayacak ama yine çok sayıda kamera göreceğiz. Bir kere ana kameralar ve geniş açılı asıl önemli kameralar dev boyutlarda olacak. 3 adet geniş boyutlarıyla dikkat çekecek olan lens dikkat çekiyor.

Hemen yanda da 2 adet daha lens olduğu gözüküyor. Toplamda 5 arka kamera çok iddialı bir seçim. Üstelik bu kameraların nitelikleri için beklentiler de çok yüksek.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra ile gelecek ana kamera 108 MP olacak deniyor. 3x kadar zoom yapabilen 10 MP telefoto kamerası, 10x optik zoom yapabilen periskop kamerası ve 12 MP değerinde olacağı söylenen geniş açılı kamera.

Telefon bu kamera dizilimi ile gelirse, DxOMark değerlendirme listesinde de zirveye koltuğunu yerleştirir gibi. Ama tabii her zaman söylediğim bir şey var ki önce resmi tanıtım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler