Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy M33 için Yeni ve Önemli Bir Sızıntı Daha

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, çok değil Ocak sonrasında resmen çıkarma yapacak. Markanın CES 2022 ile beraber yeni ürünler sunmasını bekliyoruz ve tabii ki akıllı telefonlar da başı çekiyor. İşte bu akıllı telefonlardan biri Samsung Galaxy M33 olacak.

Ocak ayında geleceğine kesin gözüyle bakılan telefon için geçtiğimiz gün çok önemli detaylar sızdı. Uygun fiyata sahip olması beklenen telefondan tam olarak ne beklememiz gerektiği konusunda yeni bilgiler aldık.

Samsung Galaxy M33 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Birincisi ve en önemlisi telefonun içerisinde yer alan işlemci olacak. Bu son sızıntı doğruysa o zaman telefonun içerisinde Exynos 1200 serisi işlemci olacak.

Samsung’un imzasını taşıyan işlemcinin maksimum 2.4 GHz frekansa kadar yükseldiği biliniyor. Toplamda ise 8 çekirdek kullanıyor.

Kaçırmayın: Xiaomi 12 Pro Duyuruldu

Daha önce bu işlemciyi denedik. Oyun performansı konusunda da başarılı görünen işlemci A53 modelinde de boy göstermişti.

Samsung Galaxy M33

Bunun dışında telefonun ikinci en önemli farkı ise pili olacak. 6000 mAh gibi bir pil olacağı söyleniyor. Daha önce yüksek kapasiteli pile sahip telefonlar gördük ama M serisi bu konuda bayrağı eline aldı gibi.

Samsung Galaxy M33 modeli de yine bu konuda iyi temsilcilerden biri olacak. Ekran, kamera ve geri kalan teknik bilgileri de Ocak ayına bırakalım. Çünkü bunlar için sağlam sızıntılar henüz paylaşılmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler