Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo K3’ün Özellikleri Ve Fiyatı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo‘nun yeni modeli K3’ün özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Gelin hep birlikte göz atalım.

Son dönemin revaçtaki markalarından birisi olan Oppo birçok modeli ile piyasayı sallamayı başardı. Bu modellerin arasına gün geçmeden yenisi ekleniyor desek yeridir. Şimdide K3 ortalığı sallamaya geliyor. Bakalım K3 bizlere ne gibi özellikler sunuyor…

Oppo’nun bu ayın sonuna doğru tanıtması beklenen modeli K3, China Telecom adlı bir sitede ifşa oldu diyebiliriz. China Telecom Oppo K3’ün tüm özellikleriye beraber fiyatınıda ortaya koydu. Bakalım Oppu bu cihazın içine neler koymuş.

Oppo K3 içerisinde Snapdragon 710 yonga setini barındırıyor. Bu işlemciyi ise 8GB Ram bellek ile destekliyor. Yani performans açısından Huawei ve Xiaomi gibi markaların orta segment modelleri ile örtüşüyor.

Oppok3

6.5 inç büyüklüğünde bir ekranı üzerinde barındıran K3, bu ekran ile 2340×1080 çözünürlükte görüntü sunuyor. Bu ekranın üst kısmında ise 16 Megapiksellik bir ön kamera yer alıyor. Kameraya girmişken arka kameradanda bahsedelim. Arkada bir çift kamera yer alıy.r Bunların birisi öndeki gibi 16 Megapiksel iken ikincisi 2 Megapiksellik görüntüler alabiliyor.

Cihazın depolama anlamında farklı modeli bulunacağı söyleniyor. Bu modelinde 6GB Ram belleğe sahip olması bekleniyor. Ancak şuanki bilgilere göre 8GB’lık versiyon ile 128GB’lık bir depolamanın geleceği kesin. Renk anlamında ise Mor, siyah ve beyaz seçenekleri yer alacak. Tabi hızlı şarj, USB Type C gibi özelliklerde bulunacak.

Oppo cihazın fiyatını 322 Dolar olarak belirlemiş. Yani 1900TL diyebiliriz. Tabi ülkemizde bu rakamın 2500TL’lere ulaşması muhtemel. Bakalım cihaz ülkemizde nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler