Perşembe, Nisan 25, 2024

Realme X, Snapdragon 710 Yonga Seti ve 8GB RAM İle Geekbench’te Görüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo’nun bir alt markası olarak yoluna devam eden Realme’nin yeni akıllı telefonu Realme X’in Geekbench skoru ortaya çıktı. 15 Mayıs tarihinde Çin’in başkenti olan Pekin’de düzenlenecek lansman ile beraber tanıtılacak cihaz, çentiksiz bir tasarıma ve açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip ön kamera ile gelmesi bekleniyor.

Geekbench testinde Realme RMX 1901 kod adı ile gözüken Realme X’in, aldığı skora bakıldığında ise tekli çekirdek testinde 1506 puan almayı başardığı görülürken, çoklu çekirdek testinde ise 5837 puan almayı başardığı görülüyor.

6.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile beraber gelecek olan Realme X’in Geekbench testi sayesinde Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga seti ile geleceği kesinleşmiş oldu. 4 / 8GB RAM ve 64 / 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı model olarak satışa sunulacak akıllı telefonun bu depolama alanının MicroSD kart desteği ile arttırılıp arttırılmayacağı kesin değil.

gsmarena 001

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP + 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile geleceği belli olan akıllı telefonunun açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip ön kamerasının ise nasıl bir çözünürlüğe sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu Color OS 6 arayüzü ile beraber çıkacak akıllı telefon, hızlı şarj destekleyen 3.680mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 5 gün sonra tanıtılacak olan Realme X’in fiyatının nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Akıllı telefon hakkında yeni bilgiler geldiğinde sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler