Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo Reno 2 Avrupa Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonları yenilenen Oppo, çok kısa bir süre önce Oppo Reno 2 akıllı telefon modellerini duyurmuştu. İlk etapta Çin içerisinde satışa çıkarılan yeni seri akıllı telefonların, Avrupa pazarında da satışa çıkacağı açıklanmıştı.

Fakat Avrupa pazarında ne zaman çıkış yapılacağı konusunda ise bilgiler paylaşılmamıştı. Şimdi ise beklenen haber geldi ve Oppo Reno 2 akıllı telefonlarının Avrupa pazarında satışa çıkacağı tarih resmi olarak açıklandı.

Oppo Reno 2 Ne Zaman Gelecek?

Telefonların Avrupa’da satışa çıkacağı tarih olarak 16 Ekim gösterildi. Avrupa versiyon için 16 Ekim’de tanıtım yapılacak ve telefonlar hemen sonrasında satışa sunulacak. Tanıtımın ise İngiltere’de yapılacağı açıklandı.

Çin’de tanıtımı yapılan ana versiyondan çok bir farkı olmayacak olan telefonun, sadece depolama alanı kısmında farklılıklar sunması bekleniyor. Haliyle değişim olmayacağı için telefonun özelliklerinin belli olduğunu söyleyebiliriz. Merak eden kullanıcılar için özellikleri de bir özet geçelim.

Oppo Reno 2

Reno 2 akıllı telefonunda, 6.5 inçlik bir ekran bulunuyor. Çerçevesiz ve çentiksiz ekranda OLED panel kullanıldığını ve 2400 X 1080p çözünürlük değerine yer verildiğini görüyoruz. Bunun dışında Snapdragon 730 gibi iddialı bir işlemci, 8 GB RAM bellek miktarı ve 4 arka kamera görüyoruz.

Ön kamera için ise yine açılır kapanır kamera sistemi kullanılmaya devam ediyor. Bu özelliklerle beraber telefonların Avrupa pazarında 600-650 dolar gibi bir satış fiyatıyla satılmasını bekliyoruz.

Kaçırmayın: Reno 2 Dört Kamera ve 20x Yakınlaştırma ile Geliyor!

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler