Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo Reno 3 Özellikleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde de yer alan akıllı telefon markalarından biri olan Oppo, Reno serisiyle adını duyurmayı başardı. Özellikle ön kamera tasarımı konusunda fark yaratan serinin, şu sıralar devam modeli konuşuluyor. Oppo Reno 3 adı ile gelecek olan akıllı telefonların özellikleri de sızdırılmış durumda.

Paylaşılan özelliklere bakacak olursak, orta segment ile üst segment akıllı telefonlar arasında bir seri göreceğiz. Özellikle kameraların dikkat çekeceğini belirtmek gerekiyor.

Oppo Reno 3 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Sızdırılan bilgilere baktığımız zaman Reno 3 akıllı telefonlarında Snapdragon 735 serisi işlemcilerin yer alacağını görüyoruz. İddialı işlemcilerin yanında 8 GB LPDDR4x RAM sunulacak. Hem işlemci hem de RAM kısmında amiral gemisi modellerini aratmayacak bir telefon olarak gözüken Oppo Reno 3, 128 GB ve 256 GB depolama alanları sunacak.

Telefonun ekran kısmında ise 6.5 inçlik bir ekranın kullanılması bekleniyor. Yine açılır kapanır ön kamera sistemi sunulacağı için ekranın çerçevesiz olması ve 1080 X 2400 piksel çözünürlük değerine sahip olması söz konusu olacak. 90 Hz yenileme hızının yanında AMOLED panel beklentisinin olduğunu da ekleyelim.

Oppo Reno 3

Telefon hakkında ortaya çıkan son detay ise kameralar. Buna göre yeni modelin 60 MP ana kamerası ve 8 MP değerinde geniş açı kamerası bulunacak. Ayrıca 13 MP derinlik ve 2 MP makro çekim kameralarının da yer aldığını göreceğiz.

Toplamda 4 arka kamera ile gelecek olan Reno 3, 2020 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak ve serinin başlangıç fiyatı da 470 dolar olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler