Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo Reno7 A Modeli Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefonu üreticilerinden Oppo, Japonya’nın akıllı telefon pazarına özel modeller üretmesi gibi bir gerçek var ve şirket geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansman etkinliğinde yalnızca Japonya pazarına özel yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Geçen sene tanıtılan Reno5 A modelinin halefi olan Oppo Reno7 A resmi olarak tanıtıldı.

5G bağlantı desteğine sahip Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden güç alan akıllı telefon 7,6 mm kalınlığa ve 175 gram ağırlığa sahip.

Oppo Reno7 A, 90Hz görüntü yenileme hızına, 180Hz dokunmatik örnekleme hızına, Full HD+ çözünürlüğe ve ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip 6.4 inçlik AMOLED ekran ile birlikte gelirken ön tarafta 16MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığında özçekim kamerası sunuyor.

Arka tarafa gelecek olursak 48MP çözünürlüğünde f/1.7 diyafram aralığında ana kamera ve bu ana kameraya eşlik eden 8MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığında ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde f/2.4 diyafram aralığında makro kamera eşlik ediyor.

Oppo Reno7 A fiyat etiketi ne kadar?

Kamera tarafında hem portre çekimleri hem de manzara fotoğraflarını daha estetik hale getirmek için renkleri yapay olarak değiştiren bir Yapay Zeka (AI) Paleti gibi yazılımsal destekler mevcut.

oppo reno7 a renk seçenekleri
Oppo Reno7 A Modeli Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 2

Su ve Toz sıçramalarına karşı koruma için IP68 sertifikası ile gelen akıllı telefon yazılım tarafında ColorOS 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştırıyorken içerisindeki tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj hızına sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Oppo Reno7 A modeli; 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte 350 Amerikan Doları (44 bin 800 Japon Yeni) fiyat etiketiyle yalnızca Japonya pazarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler