Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo Reno8 Pro+ Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, bundan üç gün önce Reno8, Reno8 Pro ve Reno8 Pro+ modellerinin yer aldığı Reno8 ailesini resmi olarak tanıttı. Ailenin en güçlü ve amiral gemisi segmentindeki modeli Reno8 Pro+ hangi teknolojileri içerisinde barındırıyor gelin hep birlikte bakalım.

Amiral gemisi cihaz ön tarafta 6.7 inç boyutunda 120Hz yenileme hızına sahip OLED ekranla birlikte 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor. Özçekim kamerası yalnızca Reno8 Pro+ modeline özel olan Otomatik Odaklama moduna da sahip. Akıllı telefonun öne çıkan özellikleri arasında oldukça ince çerçeveleri yer alıyor.

oppo reno8 pro plus ön
Oppo Reno8 Pro+ Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 3

Reno8 Pro+’ın üst ve alt çerçeveleri 2,37mm kalınlığa sahipken yan çerçeveleri 1,4mm kalınlığa sahip. Oppo tarafından konu hakkında yapılan demeçe göre Reno telefon portföyünde bulunan en ince çerçevelere sahip akıllı telefon modeli.

Akıllı telefon, 12GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama alanı ile gelirken gücünü MediaTek’in Dimensity 8100 Max yonga setinden alıyor. Arka tarafta Find X5 Pro modelinde bulunan MariSilicon X NPU’ya sahip 50MP çözünürlüğünde Sony IMX766 sensörlü ana kamera yer alırken, yardımcı kameralar tarafında ise 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor.

oppo reno8 pro plus renk
Oppo Reno8 Pro+ Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 4

Oppo Reno8 Pro+ fiyatı ne kadar?

Yazılım tarafında ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 çalıştıran Oppo Reno8 Pro+, içerisinde barındırdığı tüm bu donanıma gereken enerjiyi 80W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4500 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor. Akıllı telefon; Gri, Siyah ve Yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneklerinde satışa çıkıyor olacak.

  • 8GB RAM ve 256GB Depolama Alanına sahip konfigürasyon 556 Dolar (3,699 Çin Yuanı)
  • 12GB RAM ve 256GB Depolama Alanına sahip konfigürasyon 600 Dolar (3.999 Çin Yuanı)

Oppo Reno8 Pro+ akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler