Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Watch Free için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eylül ayı tam anlamıyla akıllı cihaz lansmanları ayı oldu ve her geçen gün yeni bir marka yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Çin’li teknoloji şirketlerinden Opoo‘da Eylül ayı için bir lansman planlıyor, şirket Weibo hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni bir akıllı saat piyasaya süreceklerini resmi olarak duyurdu ve doğruladı. Tasarım açısından Huawei Watch Fit’e benzeyen yeni nesil akıllı saat Oppo Watch Free olarak adlandırılıyor.

Oppo Watch Free akıllı saatin, 26 Eylül 2021 tarihinde Oppo K9 Pro ve Oppo Smart TV ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Oppo Watch Free ile ilgili pazarlama görüntülerine baktığımız zaman gerçekten Huawei’in Watch Fit akıllı saatine benziyor ve afişlere baktığımız zaman şık, zarif ve oldukça hafif bir cihaz olacağını betimliyor. Posterlere göre, Watch Free, gece uyurken kolunuzda bırakmanıza olanak sağlayacak bir tür uyku takibi özelliğine sahip olacak. Cihazın ne tür bir işletim sistemiyle çalışacağını iki gün içinde öğreneceğiz ve ayrıca kesin fiyatlandırma ve kullanılabilirlik ayrıntılarını de öğrenmiş olacağız.

Tüm gelişmeleri PC Hocası olarak sizlere aktarıyor olacağız dostlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler