Cuma, Mart 29, 2024

Oppo’nun Akıllı Saatleri ile Tanışın: Hık Demiş, Apple’ın Burnundan Düşmüş!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon piyasası rekabet içinde ilerler iken akıllı saat sektörüde bu rekabete dahil olmaktan eksik kalmıyor. Oppo, yaklaşmakta olan akıllı saatlerini en iyi görünümü verdi ve sanırsınız ki hık demiş Apple Watch’lerin burnundan düşmüş gibi.

Şirketin Pazartesi günü Twitter hesapları üzerinden paylaştıkları bir tweet’e göre, yeni ürünleri Oppo Watch, 6 Mart itibari ile şirketin Oppo Find X2 lansman etkinliğinde daha fazlası duyurulacak.

Saatin en çok merak edilenlerinden olan fiyatı da dahil olmak üzere cihaz hakkında bilmediğimiz bir çok bilgi var ancak bu tek görüntüden spekülasyon yapabileceğimiz birkaç şey var.

Arama yapmak ve almak için saati kullanabileceğiniz gayet anlaşılır biçimde fotoğrafta özetleniliyor ve sağdaki saate bakacak olursanız, telefona cevap veremiyorsanız arayan kişiye mesaj gönderme seçeneğiniz vardır.

Saatler her ne kadar Apple Watch’ların yavrusu gibi görünse de Apple’ın akıllı saatlerinden biraz farklı görünüyor. Oppo Watch’un gövdesi Apple Watch’a oldukça benziyor gibi görünse de Apple Watch’un Dijital Taç gibi işlev görebilecek bir düğme mevcut değil.

Bunun yerine Oppo Watch’un diğer WearOS cihalarına benzer ikinci ve daha büyük bir düğmesi mevcut. Soldaki saat de güzel bir mavi renk seçeneği ile geliyor, bu da Apple Watch için mevcut bir renk seçeneği değil ve kayışlar Apple’ın giyilebilir cihazlarından biraz farklı görünüyor.

Oppo, resmi duyuruya kadar olan tasarım ile ilgili detaylarıyla ilgili daha açık olan bir tweet paylaşıyor. Örneğin, Oppo’dan Brian Shen’un 17 Şubat tweetine göre Oppo Watch’un kavisli bir 3D ekranı olacak.

Shen’un 30 Ocak’ta Weibo’daki saatin başka bir görüntüsünü paylaştığı bildirildi . Bu ikinci üst düğmeye daha iyi bir görünüm veriyor ve alt düğmedeki bir mikrofonu ve ilginç bir yeşil çizgiyi gösteriyor

Oppo'nun Akıllı Saatleri ile Tanışın: Hık Demiş, Apple'ın Burnundan Düşmüş! 3

25 Şubat tarihinde Weibo’da paylaşılan Oppo Watch’un sızdırılmış bir görüntüsü görünen Oppo Watch’un kavisli ekranının biraz daha fazlasını görebilirsiniz.

Ayrıca söylentilere göre Oppo Watch isimli akıllı saatin bir Android ekosistem ürünü olacağı söyleniliyor bu yüzden Google’un wearOS sistemini çalıştıracağını söylüyorlar:

006BlblIgy1gc9kx8s5spj32kd21wnpd
Oppo'nun Akıllı Saatleri ile Tanışın: Hık Demiş, Apple'ın Burnundan Düşmüş! 4

Oppo’nun etkinliği 6 Mart günü Amerikan saati ile 04:30 ET’de gerçekleşecek, bu yüzden Oppo Watch hakkında bilgi edinmek için sabırsızız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler