Salı, Nisan 23, 2024

Orcs Must Die! 3 PS4, Xbox One ve PC için Çıkış Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Robot Entertainment, Orcs Must Die! 3’ü PS4, Xbox One ve PC için yayınladı.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

apps.1542.13555606646249745.2b5bbb34 e85b 43fe 832b d07fcfbcc46a

Stadia’ya özel bir yıl geçirdikten sonra nihayet PS4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC’ye geldi. Bu, neredeyse on yıl içinde ilk kez, serinin konsola geri döndüğü anlamına geliyor. Adının aksine, Orcs Must Die 3 aslında Orcs Must Die serisinin dördüncü bölümü ve yirmi yıl önce piyasaya sürülen Orcs Must Die 2’nin doğrudan devamı.

Dün YouTube’a hayranların bildiği ve sevdiği tüm ork katliamı savaşlarını gösteren bir tanıtım fragmanı yüklendi. Oyun eleştirmenlerden karışık eleştiriler alsa da, izleyiciler olumluya doğru eğiliyor gibi görünüyor. Orcs Must Die 3, savaşçıların oyunun gördüğü en fazla sayıda ork’a karşı savaşma şansı yakaladığı için solo veya iki oyunculu imkan sunuyor. Kaleyi daha fazla silah ve tuzakla savunmayı dört gözle bekleyebilirsiniz.

Çıkış gününde çoğu oyunda olduğu gibi, Orcs Must Die 3 hayranları, “yüksek GPU kullanımı” ile ilgili sorunların yanı sıra HDR ile ilgili sorunlar da dahil olmak üzere birkaç sorun yaşadı. Ancak oyunun Twitter sayfasına göre, sorunlar üzerinde şimdiden çalışılıyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler