Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Osmangazi Köprüsü’nden 400 KM Hız ile Kenan Sofuoğlu Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merakla beklenen Osmangazi Köprüsü‘nün açılışı çok yakında yapılacak. Ancak açılıştan önce uzun zamandır rekor peşinde koşan Kenan Sofuoğlu bu hafta köprüde hız rekoru denemesinde bulundu. Denemelerin ardından 400 kilometrelik hıza ulaşmayı başardığı gibi, açılıştan özel izin alınarak bu rekora imza atıldı. Rekorun videosu ve detaylar haberimizde.

Kenan Sofuoğlu 400 Kilometre ile Rekor Kırdı

Kenan Sofuoğlu‘nun kullanmış olduğu Kawasaki H2R model motosikleti ile 400 kilometrelik hız rekoruna ulaşan ilk isim olurken, köprüde bundan sonra daha hızlı bir geçiş olmayacağını da Kenan Sofuoğlu söyledi. Yapılan hız denemesi aslında açılışta gerçekleştirilecekti. Ancak olumsuz hava koşulları ve zaman dilimini yakalamasının ardından hız rekoru denemesi için sabah 05:00‘da yapıldığı söylendi.

Kenan Sofuoğlu’nun Osmangazi Köprüsü‘nde yaptığı 400 kilometrelik hız rekorunun yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Biz de başarılı sporcu Kenan Sofuoğlu‘nu yakından takip ediyor ve birincilikleri ile yakından tanıyoruz. Umarız bu başarılar ve göğsümüzü kabarttığı rekorlar daha nicelerine şahit olur.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Biz ülke olarak futbola yatırım yaparak hata yapıyotuz bence 11 kişinin yaapamadığını SOLO olarak omuzlarında taşıyan bi insan … 11 kişiye bedel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler