Cumartesi, Nisan 20, 2024

Otomatik Bağcık Bağlayan Nike HyperAdapt Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomatik bağcık fikri belki de şimdiye kadar pek çok insanın aklına gelmiştir. Hatta geleceğe dönüş filminde gördüğümüz bu ayakkabılar Nike sayesinde gerçek oldu. Bağcıklarını kendi kendine bağlayan Nike HyperAdapt çok yakında mağazalarda satışa sunulacak.

Nike HyperAdapt Neler Sunuyor ?

Bir kaç ay önce Nike tarafından duyurulan bu teknolojik ayakkabı merakla beklenirken, videosunu izlediğimizde gerçekten hayran kalmıştık. Fakat Nike severlerin bu ayakkabıyı almak için epey bir zorlanacağını düşünüyorum.

Ayakkabıda kullanılan teknoloji sayesinde kullanıcının ayaklarını otomatik olarak bağlayarak bağcık derdinden kurtardığı gibi, isterseniz bağcıkları normal olarak da bağlayabiliyorsunuz. 28 Kasım tarihinde Nike mağazalarında olacak olan HyperAdapt‘ın piyasa satış fiyatı 720 dolar olacak. Türkiye topraklarında ise bu rakam 2899 TL ve civarlarına denk geliyor.

otomatik-bagcikli-nike-hyperadapt-ayakkabi-006
Ayakkabının içerisinde bulunan sensörler sayesinde ayağı algılayarak bağcıkları otomatik olarak sıkıştıran Nike HyperAdapt, kalınlık ve genişlik değerlerini de hesaplayabiliyor. Örnek vermek gerekirse; bir nedenden dolayı ayağınızın üstü şişti diyelim. Ayakkabı bu durumu bildiği için bağcıkları da ona göre sıkıyor.

Üç farklı renk seçeneğine sahip olan ayakkabı şimdiden kullanıcıları cezbetmiş durumda. Fakat Türkiye’de çok fazla satılacağını düşünmüyorum. Üç farklı renk seçeneği ile Nike HyperAdapt için yayınlanan tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler