Cuma, Nisan 26, 2024

Outriders Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu! Kaçırmayın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öyle bir seviyeye geldik ki ücretsiz oyun haberleri yapmaktan sıkıldım. 🙂 Her hafta ücretsiz bir oyunumuz mutlaka oluyor. Bu kez ise durum biraz daha farklı. Bu kez biraz daha iddialı bir oyun ücretsiz oldu ve kısa süreliğine ücretsiz olarak kalacak. Bahsettiğimiz oyun başlıktan da gördüğünüz gibi Outriders.

Square Enix imzalı olan oyun, yeni bir genişleme paketi için gün sayıyor. WorldSlayer paketinin 30 Haziran’da çıkış yaptığını göreceğiz. Bu ücretsiz oyun etkinliğinin nedeni de paketten önce oyuna yeniden ilgi çekmek diye düşünüyorum. Peki detaylarımız neler?

Outriders Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunun demosunu şu an indirim deneyebiliyorsunuz. Demo sürüm zaten var. Bunun dışında yapım 23 Haziran 20:00’a kadar da ücretsiz olarak oynanabilir olacak.

Kullanıcıların Steam sayfası üzerinden oyunu hesaplarına eklemeleri ve bu süre içerisinde de oynamaları gerekiyor.

Sonradan ben oyuna nasıl devam edeceğim diye soranlar için de bir cevabım olacak. Oyuna devam etmek isterseniz satın almanız gerekecek. Bu sürenin sonunda oyun yeniden ücretli olarak sunulacak.

Fakat kısa süre için fiyatında da bir indirim söz konusu. Etkinlik kapsamında oyunun fiyatı 134 TL seviyesine inmiş. %45 oranında indirim yapmışlar. Çıkacak olan yeni DLC paketinde de %10’luk bir indirim yapılmış.

Detayları görebileceğiniz ve Outriders oyununu hesabınıza ekleyebileceğiniz Steam sayfasını da hemen şuraya ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler