Cuma, Nisan 19, 2024

Outriders Oyunu Nisan Ayına Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

People Can Fly’daki insanlar bir süredir Outriders üzerinde çalışıyor. Ancak 2020 yılının sonuna geldiğimizde oyunun arka planındaki ekip geliştirme için biraz daha fazla zamana ihtiyaç duyacaklarını fark etti. Outriders, birkaç ay daha ileri bir tarihe ertelendi.

Outriders başlangıçta 2 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülecekti. Ancak artık 2 Şubat yerine 1 Nisan’da oyuncularla buluşacak. Yine de hep kötü haberlerimiz yok, geliştiriciler oyun ile ilgilenen oyuncuların oyun yayınlanmadan önce bir demo sürümüne sahip olacaklarını açıkladı.

Oyunun demosu 25 Şubat tarihinde yayınlanacak ve oyunculara dört oynanabilir sınıfın mevcut olduğu oyunun ilk birkaç saatini deneyebileceksiniz. Demo hem tek oyunculu hem de co-op modları içerecek ve yapılan tüm ilerlemeler Nisan ayındaki oyuna aktarılabilecek.

outriders haber gorseli 10

Outriders, bazı hafif RPG unsurlarına sahip üçüncü şahıs bir nişancı oyunudur. Oyuncular, devasa bir enerji fırtınasının ortasında gizemli bir sinyalin kaynağını arayan yabancı bir gezegende bir keşif ekibinin rolünü üstlenecekler.

Tek oyunculu bir oyun olarak oynayabilir ya da arkadaşlarınızla üç kişilik bir takımda mücadele edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler