Perşembe, Mart 28, 2024

Overwatch 2 ve Diablo 4 Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her iki oyunun da çıkış tarihi olmamasına rağmen, şimdi her ikisinin de 2023’e ertelendiğini söyleyebilirim.

Dün gece Q3 2021 çağrısı sırasında yatırımcılara yaptığı açıklamada Activision Blizzard bu şekilde belirtti.

overwatch 2

Çağrı üzerine konuşan Activision başkanı ve COO Daniel Alegre, Blizzard’ın şimdi her iki oyun için de “başlangıçta öngörülenden” daha sonra bir lansman planladığını söyledi. Bununla birlikte, Blizzard’ın gelecek yıl için, muhtemelen World of Warcraft, Overwatch ve diğer oyunlarından “önemli miktarda içerik” olduğunu söyledi.

Biraz renk katan CEO Bobby Kotick, gönüllü veya başka şekilde personel ayrılmalarının gecikmelere kısmen katkıda bulunduğunu belirtti ve şirketin yeteneği için “ciro” ve “piyasadaki artan rekabeti”, işe almadaki başarısını kısmen dengelediğini belirtti.

Blizzard’ın sorumluluklarının Ybarra’ya geçmesiyle birlikte, Blizzard’ın başkanı yatırımcılara yaptığı açıklamada, Diablo 4 ve Overwatch 2‘ye ayrılan fazladan zamanın stüdyoya, geliştirme ekiplerinin boyutunu piyasaya sürülmeden “önemli ölçüde” artırması için zaman vereceğini söyledi.

Ybarra, “Hem Overwatch 2 hem de Diablo 4‘te yeni liderliğimiz var ve ikisi de aralarında şirkette 30 yılı aşkın deneyime sahip deneyimli Blizzard geliştiricileri” dedi. “Ekipler son zamanlarda büyük ilerleme kaydetti ve önemli kilometre taşlarını geçti ve bunların harika sürümler olmasını bekliyoruz. Ancak açıkçası liderlikte bir değişiklik oldu.

Diablo 4, Kasım 2019’da Overwatch 2 BlizzCon’da duyuruldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler