Çarşamba, Nisan 24, 2024

Palit GTX 1080 Ti GameRock Ekran Kartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Palit Microsysmtems LTD şirketi yeni geliştirmiş olduğu Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock serisini duyurdu. Ekran kartı diğer referans tasarımlara göre çok farklı olduğu gibi, adından da anlaşılacağı üzere oyunculara özel üretildi.

Palit 1080 Ti GameRock Neler Sunuyor ?

Kart aslında devrim niteliğinde bir tasarıma sahip. Oyunculara en iyi oyun deneyimini sunabilmek için geliştirilmesi bir kenara dursun, firma bizlere en iyi grafik kartı kalitesi ve en iyi termal çözümünü sunuyor.

Şuanda firma ‘TurboJet4’ adlı yeni fan çözümünü geliştirdiği gibi, patent olarak onay bekliyor. Yeni GameRock serisindeki TurboJet4 fanları çift taraflı çalıştığı gibi, yüksek merkezleştirilmiş hava hacmi sunarak ısı dağılımını çok daha verimli bir şekilde yapabiliyor.

Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock ekran kartını Premium GTX 1080 Ti FE ile karşılaştırdığımızda %7’ye kadar oyun performansı sunuyor. Fabrika çıkışlı overclocklu olarak gelen GameRock, TurboJet4 termal tasarımı ile GPU sıcaklığını daha düşük tutuyor. Gürültü seviyesi ise 6 dB daha sessiz.

PALIT GTX 1080 TI GameRock

RGB Aydınlatma Unutulmamış

Üst segment ekran kartları her ne kadar yüksek performanslar sunsa da, aydınlatmaları ve tasarımlar da çok önemli. Palit GTX 1080 Ti GameRock ekran kartında da RGB aydınlatmanın eklenmesi ile birlikte grafik sıcaklığına göre modlar değişiyor.

Dilerseniz 16.8 milyon renk arasından da kontrolü sağlayarak seçim yapabiliyorsunuz. Yine bunu Palit tarafından geliştirilen yazılım arayüzü ile kontrol ediyoruz. Palit RGB SYNC ile de ayrıca kullanıcılar hazır aydınlatma efektlerini kullanarak Anakart ile senkronize edebiliyor.

PALIT GTX 1080 TI GameRock 002

Çift BIOS Özelliği

Artık yeni nesil sistemlerde çift BIOS özelliğini görebiliyoruz. Palit bu konuda da kendisini geliştirerek vBIOS’lardan bir tanesinde hata oluştuğunda koruma mekanizmasını etkinleştirerek, sistem hatası durumunda ekran kartının tekrardan işlevsel olmasını sağlayabiliyor.

Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Özellikler

*Anti-Vorteks tasarım

* 4 taraflı TurboJet4 fan

* Üstün oyun performansı

* Daha düşük GPU sıcaklığı

* TRI Modları: OC modu / Oyun modu / Sessiz mod

* RGB senkronizasyon

* Çift BIOS Özelliği

* 12 Fazlı +2 PWM

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler