Cuma, Nisan 26, 2024

Pana Film, Kurtlar Vadisi Darbe’yi Çekmeye Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun yıllardır ekranlara bizleri kitleyen Kurtlar Vadisi‘nde sular durulmuyor. Kadronun yıllar içerisinde değişmesi ancak yapının aynı kalması ile birlikte hala seyircilerden büyük destek alan dizi, Pana Film önderliğinde “Kurtlar Vadisi Darbe“yi çekmeye hazırlanıyor.

“Pana Film Pasifteydi”

Zaten filmin adında “darbe” kelimesi geçtiği için konunun ne ile alakalı olduğunu tahmin etmek çok zor olmasa gerek. FETÖ terör örgütü mensuplarının yapılanması ve 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin ele alınacağı filmden detaylar da gelmeye başladı.

15 senedir kesintisiz olarak izlemeye devam ettiğimiz seri artık Kurtlar Vadisi Darbe olarak izleyicilerinin karşısında olacak. Bundan önce hatırlayacak olursanız Kurtlar Vadisi Irak ve Filistin ile Amerika’nın Irak üzerinde oynadığı oyunları konu almış ve büyük başarı yakalamıştı. 2007 yılında tekrardan diziye dönen ekip, uzun zamandır film çekmiyordu.

Kurtlar-Vadisi-Darbe-Filmi-Cekiliyor
Kurtlar Vadisi Darbe Nasıl Olacak ?

Yeni filmde FETÖ‘cü terör örgütü mensuplarının geçtiğimiz yıllar içerisinde devlete sızabilmek için nasıl örgütlendiği, gençleri nasıl okul çağlarında kandırıp askerlik ve polislik sınavlarına sokarak soruları verdiği, kazanan kişilere bağlılık yemini ettirerek hizmet ettirildiği, özel ve devlet kurumlarındaki kişi veya firmaların nasıl himmet adı altında para bağışı yaparak destek çıktığı gibi pek çok maddede filmin çekileceği belirtiliyor.

Tabii ki filmin en dikkat çeken kısmı ise 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan o darbe girişimindeki şehitlerimiz ve gazilerimizin vermiş olduğu mücadeleler olacak. Sanıyoruz ki burayı Kurtlar Vadisi Darbe final yaparak bağlayacak.

Kurtlar Vadisi Darbe filminin Pana Film tarafından henüz ne zaman çekileceği, yayına giriş tarihi ve oyuncularının kimler olacağı konularında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler