Cuma, Nisan 26, 2024

Path of Exile 2 Muhtemelen 2022 Yılına Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılı boyunca Grinding Gear Games, Path of Exile’ın arkasındaki hikayeyi tamamlamaya çalışırken aynı zamanda devam oyunu olan, Path of Exile 2 üzerinde de çalışıyor.

PCGamer ile bir röportaj sırasında Grinding Gear stüdyo başkanı Chris Wilson, Path of Exile 2 için çıkış tarihinin bu yıl açıklanacağını ancak 2021 yılı içerisinde çıkmasının öngörülmediğini belirtti.

path of exile 2 haber gorseli 1

“Bazı şeyler için COVID’i suçlamaktan nefret ediyorum ama ertelenmesinin arkasında yatan neden bu. Yeni Zelanda sınırları kapalı olduğu için uluslararası işe alımda zorluk yaşadık, bu nedenle oluşturma ekibimizin katlanarak büyüme hamlesini biraz azalttı. Geliştirme sürecinin ilerlemesi istediğimiz kadar hızlı olmadı ve bu nedenle amacımız 2021’de Path of Exile 2 konularına elimizden geldiğince yoğunlaşıp, ne kadar ilerleme kaydettiğimizi görmek istiyoruz.”

path of exile 2 haber gorseli 2

Wilson, bu yıl olabildiğince çok şey yaparak yıl sonuna doğru son bir çıkış tarihi hakkında daha iyi bir fikre sahip olmayı umuyor.

Grinding Gear, Path of Exile 2 için duyuruları ve planları ile çok akıcı bir hale getiriyor. Bunu akılda bulundurarak, COVID-19 durumunun seyrine göre planlar bir hayli değişiklik gösterebilir.

Bu arada, Path of Exile oyuncuları bu yılı dört gözle bekleyecek içeriklere sahip olacaklar ve orijinal oyun bu ayın sonlarında bir başka genişleme paketi olan ‘The Echoes of the Atlas‘ a sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler