Cuma, Nisan 19, 2024

Path of Exile: Echoes of the Atlas 15 Ocak’ta Yayınlanacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grinding Gear Games, Path of Exile için bir sonraki büyük DLC paketi olan Echoes of the Atlas’ın, 15 Ocak‘ta PC platformu için yayınlanacağını duyurdu. Basın açıklamasına göre, genişleme yeni oyun sonu içeriği, yeni bir mücadele ligi, yeni beceriler ve sadece The Maven olarak bilinen yeni bir boss sunuyor.

path of exile echoes of the atlas yazi gorseli 1

Path of Exile: Echoes of the Atlas, birçok zorluğun üstesinden gelebilecek kadar cesur oyuncuların cesaretini test etmeyi vaat ediyor. The Maven‘in varlığında üç harita boss’unu öldürmek, oyunculara kendi diyarına bir çağrı kazandıracak ve bu bossları aynı anda yenmelerini isteyecek.

Oyuncular on tane boss’u yendikten sonra, Maven savaşçılara meydan okuyacak.

path of exile echoes of the atlas yazi gorseli 2

Oyuncular güçlerini kanıtladıkça, bölgesel pasif ağaçların kilidini açarak Atlas‘larının kontrolünü ele geçirecekler. Çeşitli bölgeleri keşfederken karşılaştıkları içerik ve aldıkları ödüller arttırılacak.

Yeni oyun sonu ödülleri, oyuncuların Atlaslarını yükseltmelerine ve haritalardan buldukları ödülleri artırmalarına olanak tanıyan üç tür ‘Üretilebilir Saat Taşı‘ içeriyor. Bu yeni ‘Üretilebilir Saat Taşları’ takas edilebilir, kullanım süresi dolmaz ve depolanabilirler.

path of exile echoes of the atlas yazi gorseli 3

The Maven’s Orb adlı başka bir yeni oyun sonu ödülü, iki ya da daha fazla etki değiştiriciye sahip öğeleri rastgele değiştirebilir. Bu etki değiştiricilerden biri yükseltilirken diğerleri kaldırılacak, bu yüzden akıllıca seçim yapmalısınız.

Yükseltilmekte olan bir yükseltici zaten en yüksek katmanına ulaştıysa, yeni bir yükseltilmiş katmana yükseltilir. Echoes of the Atlas‘da toplam 13 yeni benzersiz eşya ve bir dizi ‘Kehanet Kartı’ kazanılabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler