Cuma, Nisan 19, 2024

PC Hocası Steelseries Gamer Mouse ve Razer Mousepad çekilişi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hani neredeyse hergün bize “hocam çekiliş nerede”,”hoca şu ürünü hediye et bize” dediğiniz günler var ya, şimdi o günleri yaşama zamanı! PC Hocası olarak çekiliş bombardımanına başlıyoruz. Çekilişe katılmak için sizden yine takip etmenizi isteyeceğimiz bir kaç koşul olacak.

Ne Veriyoruz ?

Bu haftaki çekilişimizde aşağıda da görmüş olduğunuz üzere 1 adet Steelseries’in başarılı oyuncu mouse’larından olan Rival 300 ve 2 adet de oyuncuların hayalini süsleyen Razer‘ın Goliathus Speed Medium oyuncu mousepad’ini hediye ediyoruz.

pchocasi-steelseries-razer-cekilis


Katılmak için ne yapıyoruz ?

Çekilişe katılmak için sizden bir kaç adımda kayıt ve teyit almamız gerekiyor. Sağlıklı bir şekilde çekilişi takip edebilmemiz için bunlar şart. O yüzden aşağıdaki adımları izleyerek katılımı sağlayabilirsiniz.

1-) PC Hocası facebook sayfasında yayınlanan gönderiyi buraya tıklayarak beğenip duvarınızda paylaştıktan sonra altına 3 arkadaşınızı etiketleyin.

2-) PC Hocası YouTube kanalına buraya tıklayarak abone olun.

3-) İşlemleri tamamladıktan sonra çekilişi kazananları seçebilmemiz için mail göndermeniz gerekmektedir. (Mail adresimiz: [email protected])

❱ NOT: Koşullardan bir tanesini karşılamayan kişiler çekilişe dahil edilmemektedir.

Maili şu şekilde atmanızı bekliyoruz;

“Merhaba,

Çekilişe katılımı gerçekleştirdim. YouTube kanalınıza abone olduğum mail adresim [email protected]’dur. Kanal adresim youtube.com/pchocasi buradaki gibidir. Etiketlemiş olduğum üç arkadaşımın adı ise Taner AYDOS, İsmail DİKMEN ve Bahadır ÇÖREKOĞLU’dur.” demeniz yeterlidir.

Eğer mail göndermeyi bilmiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak ?

Çekilişin başlangıç tarihi 23.11.2016 tarihli olup, sonuçlar 30.11.2016 tarihinde açıklanacaktır. Çekilişi kazanan kişiler PCH tarafından seçildiği gibi, kişilerin tüm koşulları karşılaması gerekmektedir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

9 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler