Cuma, Mart 29, 2024

PepsiCo, Üniversite Öğrencilerine Atıştırmalıklar Getirmek İçin Robot Filosu Kuruyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

New York merkezli  Amerikan çok uluslu gıda ve içecek şirketi PepsiCo California’daki Pasifik Üniversitesi kampüsünde atıştırmalık robot filosunu piyasaya süreceğini açıkladı. Ayrıca robotların nasıl çalıştığını ve kullanıldığını gösteren bir video da yayımlandı. Robotlar mobil uygulama ile siparişler verilebiliyor. Tabi-ki robotların getirdiği ürünler sadece PepsiCo markasının ürettiği veya dağtımını yaptığı ürünler.

Belirli Saatlerde Hizmet Veriyor

Robotlar – veya “ atıştırmalıklar ” – Smartfood Delight patlamış mısır, Fırında Pişmiş Lays, Pure Leaf Tea ve Starbucks Cold Brew içecekleri gibi seçenekleri içeren şirketin Hello Goodness portföyünden atıştırmalıklar ve içecekler taşıyor. Öğrenciler siparişlerini iOS uygulamasına yerleştirebilir ve 09: 00-17: 00 arasında 175 dönümlük kampüs çevresindeki yerleri seçmek için teslim etmelerini sağlayabilir.

Snackbotlar daha önce gördüğümüz diğer teslimat makineleriyle neredeyse aynı . Tek bir şarjla 20 mil yol alabiliyor ve farları ve kameraları var. Öğrenciler robotla siparişi geldiğinde yeşil kapağını açıp istediği ürünü alabiliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler