Perşembe, Mart 28, 2024

Periscope’a “highlight” geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, canlı yayın uygulaması Periscope’un görüntüleme ve keşfetme özelliklerinde değişiklikler gerçekleştirdi. Yeni eklenen özellikler arasında, bir yayının en ilginç anlarını otomatik olarak ön plana çıkaran“Highlight” yer alıyor ve bu “Highlight”lar tweet’lerin içine entegre edilebiliyor. Ayrıca yenilikler arasında, Watch Tab ve Global Feed özellikleri de daha kapsamlı olarak canlı yayını otomatik yürütme imkânı sağlıyor.

 

mailservice

 

Highlight, her Periscope yayını için otomatik olarak kısa bir fragman oluşturan yeni bir özelliktir. Evinizde önceki günlerden, herhangi bir Periscope kullanıcısının, bir grup highlight yayınını izleyebilirsiniz. Ayrıca yayınların highlight’larına, herhangi bir hashtag üzerinden arama yaparak ulaşabilirsiniz. Ek olarak yenilenen Watch Tab ve Global Feed size yayınları daha uzun, kapsamlı bir formatta gösterecek ve otomatik yürütme özelliği ile de canlı yayınlar, dünyada neler olup bittiğini izleyicilere anında gösterme imkânı sağlayacak.

 

mailservice2

 

Bu içeriklerin eklenmesiyle, Periscope yayınları, Periscope bağlantısı sağlayan linklerin tweete eklenmesiyle web üzerinde oynatılabilecek. Periscope ve Twitter’da çok önemli gündemler yaşanırken; kullanıcılar da bundan böyle Periscope’taki bu yoğun ve ilgi uyandıran içerikleri kendi sosyal ortamlarına entegre edebilecek. Aynı zamanda izleyiciler de içerikleri kolayca keşfedebilecek ve canlı olarak izleyip tekrar oynatabilecekler.

 

mailservice3

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler