Cumartesi, Nisan 27, 2024

PES 2019 Mobil Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yılın iddialı çıkışlarından birini gerçekleştiren KONAMI, sevilen futbol serisi Pro Evolution Soccer 2019‘un mobil versiyonunu yayınladı. Güncelleme olarak sunulan oyun, ücretsiz olarak oynanabilecek.

Geçtiğimiz günlerde PES 2019’un ücretsiz bir versiyonunun oyunculara sunulduğunu sizlere açıklamıştık. Bu kez yapımcı firma KONAMI, oyunu mobil alanda da ön plana çıkarttı ve mevcut PES 2018 Mobil oyununu güncelleyerek oyunu PES 2019 olarak değiştirdi.

pes 2019 mobil yayınlandı

Ücretsiz olarak sunulan yeni oyunda Spor Toto Süper Lig dahil 12 yeni lisanslı lig bulunuyor. Ayrıca tüm kadro ve takımların da güncellendiği yeni oyunda grafik motoru da yenilerek Unreal Engine 4 ile güçlendirildi. Böylelikle konsol kalitesine yakın bir PES 2019 deneyimi sunulmaya başlandı.

pes 2019 mobil yayınlandı 1

PES 2019 Mobil’de; yerel maç, yerel lig ve çevrimiçi arkadaş ya da eşleştirme oyun modları bulunuyor. Canlı oyuncu güncellemelerine de destek sunan oyun, myClub içerikli uygulama içi satın alımlara da imkan tanıyor. Oyun, iOS ve Android kullanıcıları için kullanılabilir durumda. 

Oyunu akıllı telefon ya da tabletinize yüklemek için buradaki (iOSAndroid) bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler