Cumartesi, Nisan 27, 2024

PES Dönemi Bitiyor: eFootball Dönemi Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konami, mevcut ve yeni nesil konsollar, bilgisayar ve hatta mobil platformlar için yalnızca dijital olarak oynanabilen yeni bir futbol oyunu olan eFootball‘u resmi olarak duyurdu. Sonbaharın başlarında piyasaya sürülen eFootball, yeni bir iş modeli ve futbol aksiyonu her zamankinden daha ayrıntılı ve etkileyici hale getirmek için yeni bir oyun motoruyla Konami’nin Pro Evolution Soccer serisinin yerini alacak.

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin de yer aldığı fragman boyunca, oyuncuların sahada yaptığı çok çeşitli hareketleri bir dizi animasyona dönüştüren “Motion Matching” teknolojisi sayesinde yumuşacık görünen oynanışa birkaç kısa bakış görebilirsiniz. Efsanevi İspanyol futbolcu Andrés Iniesta’nın yardımıyla eFootball, hem hareketlerinde hem de “büyücülüğünün ardındaki düşünce sürecinde” paylaştığı içgörü sayesinde “yeni nesil eğlencenin baş döndürücü doruklarına” ulaşmayı umuyor.

Oyunun fragmanın sonunda şirket, eFootball’un lansmanından sonra yeni içerik, nesiller arası ve eklenecek tüm platformlar arası maçlarla neler olacağını gösterdi. Sonbaharda bir ara, eFootball, muhtemelen FIFA’nın Ultimate Team moduna benzeyen bir “Takım Oluşturma Modu” güncellemesi alacak.

https://youtu.be/Jzd7OpCHCi0

Ne yazık ki eFootball’a eklenen tüm içerikler ücretsiz olmayacak, çünkü Konami “gelecekte, belirli oyun modlarının isteğe bağlı DLC olarak satılacağını ve oyunculara kendi ilgi alanlarını takip eden bir deneyim oluşturma özgürlüğü vereceğini” duyurdu.

eFootball, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Seris S ve bilgisayarlar için Sonbaharın başlarında piyasaya sürülecek. Mobil iOS ve Android sürümleri, basın açıklamasına göre piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra kullanıma çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler