Cuma, Nisan 26, 2024

PewDiePie dünyayı çok güzel kandırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en büyük YouTube kanallarından birisi olan PewDiePie, geçtiğimiz günlerde 50 milyon aboneye ulaştığı taktirde kanalını sileceğini açıklamıştı. Şahsi görüşüm olarak kanalını silmeyeceğini belirtmiştim öyle de oldu. PewDiePie dünyayı çok güzel kandırdı.

YouTube reklam politikalarının değiştiğini ve takipçilerine yeni video yüklediğinde bildirim gitmediğini söyleyen genç arkadaşımız, “50 milyon aboneye ulaştığımda kanalımı akşam saat 19:00’da sileceğim.” demişti. Beklediği rakama ulaştı fakat sonrasında çektiği videoda “hey men its a joke” diyerek çok güzel bir reklam yapmış oldu.

Mantıklı düşünün; en fazla para kazanan ve en çok abonesi bulunan bir YouTuber olarak sizce kanalını siler mi ? Adamın pek çok ülke nüfusundan daha çok abonesi var. Böyle bir gelir elde etmişken, kanalını silecek olması en büyük saçmalıklardan birisi olurdu. Fakat dünya genelinde yaptığı reklam uzun süre akıllardan silinmeyecek türden. Gelin isterseniz o videoları bir hatırlayalım;

 

 

Yukarıdaki videoda PewDiePie yeterli aboneye ulaştığımda kanalı komple sileceğim demiş ve 15 milyon izlenme almış durumda. Sonrasında ise hemen aşağıdaki videoyu yayınladı. Arkadaşımız işi iyice fantaziye dökmüş durumda. Biz dahil dünya genelinde haber olmadığı kanal kalmadı desek yeridir.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler