Çarşamba, Nisan 17, 2024

AMD Radeon Crimson Software sürümü ReLive’ı yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD gelişmiş yazılım paketi Radeon Crimson Software’in tüketicilerin, profesyonellerin ve geliştiricilerin gün geçtikçe artan ihtiyaçlarını karşılamak adına yenilikçi özellikler, yüksek performanslı oyun ve profesyonel seviye kararlılık sunan yeni sürümünü yayınladı.Dünya genelinde 400 milyon kişinin kullandığı Radeon grafiklerine yönelik geliştirilen bu yazılım ile AMD oyunculara üstün performans ve gelecek odaklı yeni özellikler sunuyor. Radeon Software Crimson ReLive Edition oyuncuların en çok istedikleri, enerji verimliliğine dayalı oyun performansı sunan Radeon Chill ve kusursuz oyun içi kayıt sağlayan Radeon ReLive özelliklerine sahip.

 

Tasarımcılar, içerik üreticileri ve oyun geliştiricileri için geliştirilen Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition önemli uygulamalarda %30’a kadar performans artışı sunarak olağanüstü bir üretkenlik ve kararlılık sağlıyor. Bu yeni sürüm bir önceki AMD profesyonel grafik sürücüsüne kıyasla iki kat fazla OEM platform testine, üç kat fazla ISV sertifikasyon testine ve 1.5 kat fazla stres testine tabi tutuldu.

Radeon Software Crimson ReLive Edition özellikleri:

Radeon ReLive: Radeon ReLive sayesinde oyuncular oyunlarını, kaydederek, yayınlayarak ve kayıtlarını paylaşarak tekrar yaşayabilirler. Yüksek verimlilik ve oyuna minimal etki ile çalışan Radeon ReLive kusursuz oyun içi kayıt, özelleştirilebilir ayarlar, özel sahne düzenleri ve daha fazlasını sunuyor. Radeon ReLive ile oyuncular oyun seanslarının önemli anlarını kayıt ederek zaferlerini ve taktiklerini online arkadaşlar ve rakipler ile Radeon Software içerisinden paylaşabilecekler.

Radeon Chill: Radeon Chill enerji verimliliği odaklı bir resim kare düzenleyicisidir. Fare hareketlerine göre resim kare hızını kontrol eder. HiAlgo tarafından geliştirilen bir özelliği temel alan Radeon Chill mükemmel bir son kullanıcı deneyimini sağlayarak sistem güç tüketimini azaltır ve performanstan ödün vermeden daha serin ve sessiz bir oyun deneyimi sağlar.

AMD LiquidVR™ Teknolojisi: Radeon Software Crimson ReLive Edition AMD’nin kusursuz ve gelecek odaklı Liquid VR teknolojisinden faydalanır. Liquid VR, MultiView ve MultiRes render ve Oculus Rift için Eşzamansız Space Warp teknolojilerinden faydalanarak inanılmaz derece gerçekçi VR deneyimleri sunar.

Geliştirilmiş Radeon FreeSync™: Radeon FreeSync™ teknolojisi uyumlu monitör ve grafik kartı arasında kusursuz iletişim kurarak akıcı oyun deneyimi sağlar. FreeSync’in kademeli tazeleme modeli resim kare hızlarında akıcı yükseltme ve azaltma sağlayarak çok daha verimli bir son kullanıcı deneyimi sunar.

Kararlılık: Zorlu testler ve devamlı iyileştirmelerden geçen Radeon Software Crimson ReLive Edition Radeon grafik yazılımı ve devamlı kullanıcı deneyimi konusunda yeni standartlar belirliyor.

 

Radeon Crimson 2

 

Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition özellikleri:

Yaratıcılığınızı sınırlamayın: AMD’nin güçlü ve güvenilir profesyonel grafik yazılımı Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition tasarımcılar, içerik yaratıcıları ve oyun geliştiricilerine yüksek performanslı üretkenlik ve inanılmaz kararlılık sunuyor.

Profesyonel seviye sertifikalandırma ve kararlılık: Zorlu testler, kapsamlı sertifikalandırma ve en yüksek seviye kullanıcı memnuniyeti sunan Radeon Pro Software ReLive Edition çeşitli endüstri lideri ISV uygulamaları, mühendislik ve tasarım, coğrafi bilgi sistemleri, petrol ve gaz ve diğer endüstriler için optimize edilmiştr. DirectX®12 ve Vulkan™ gibi günümüzün en önemli API’larına destek sunar.

Radeon Software Pro ReLive: Radeon Software Pro ReLive Edition CAD/mühendislik uygulamaları, görselleştirme ve prototip yazılımları, iş birliği için içerik yaratma araçları, sunum, eğitim ve müşteri desteği dahilinde profesyonel iş akışlarının 4K çözünürlüğe kadar kaydını sağlıyor.

Genişletilmiş Linux® desteği: AMD’nin açık kaynak kodlu yazılımlara olan sadakatinin bir temsili olarak Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition artık AMD GPU-PRO hibrid Linux sürücüsünü destekliyor.

Radeon ProRender: Blender ve Maxon Cinema 4D entegrasyonunun 2017’de sağlanması beklenen Radeon ProRender, yaratıcı profesyonellerin muhteşem fotogerçekçi görüntüler üretmesini sağlayan fiziksel temelli güçlü bir render motorudur.

Radeon Loom: Radeon Loom yazılımı işleme temelli video birleştirme görevinin muazzam teknoloji zorluklarının üstesinden gelerek VR için 360 derece video deneyimleri yaratılmasına imkan tanır. Khronos OpenVX üzerine kurulan Radeon Loom gerçek zamanlı, canlı olarak 24 adede ve kayıttan 31 adede kadar kamera çıkışı kullanarak video üretebilir.

Üstün performans ve verimlilik: En güncel Radeon™ Pro WX Serisi profesyonel GPU’lar ve AMD FirePro grafik kartlarını zenginleştiren Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition yaratıcılığınıza güç verecek performans ve verimliliği üst seviyelere taşıyor.

Bu en güncel yazılım sürümü ile AMD GPUOpen girişimi ile açık kaynak kodlu teknolojilere sunduğu desteğe açık kaynak geliştiriciler topluluğunu güçlendirerek devam ediyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler