Cumartesi, Nisan 27, 2024

Pile Up! Box by Box PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı HandyGames ve geliştirici Seed by Seed, 3D platform oyunu Pile Up Box by Box‘ı duyurdu.

Pile Up! Box by Box, 17 Ağustos 2021 tarihinde PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak

Switch PileUpBoxByBox 01

1-4 yerel oyuncunun etrafta dolaşmak ve bulmacaları çözmek için eşyaları diğer şeylerin ve birbirlerinin üzerine yığabileceği keyifli bir 3D platform oyunudur. Merkez dünyasından kahramanlarımız, büyük, açık uçlu seviyelere girecek ve yeni alanların kilidini açmak için anahtarları ve eşyaları arayacak.

Oyuncular zıplayabilir, koşabilir, kapabilir ve bir şeyler fırlatabilir. Bu becerileri kullanarak, anahtarları tetiklemek ve her seviyede yeni alanlara ulaşmak için birbirinizi istifleyecek ve fırlatacaksınız. Seviyeler arasında, oyuncular dükkandan yeni görünümler satın alabilir ve futbol ve basketbol gibi mini oyunların keyfini çıkarabilirler.

Oyunun tanıtım yazısı

Eşsiz eğlenceli seviyelerle dolu karton dünyalarda gezinmek için arkadaşlarınızla koordine edin veya kendi yaratıcılığınıza güvenin. Gizemleri açığa çıkarın, bir takım olarak bulmacaları ve görevleri çözün ve güneşte yanmış adaların, kehribar ormanlarının ve büyülü mağaraların dost canlısı vatandaşlarını ziyaret edin. Ya da belki sadece arkanıza yaslanın ve aksiyon dolu Boxball, Pile of Dunk veya Tic Pile Toe turlarında arkadaşlarınıza meydan okuyun? Pile Up’ın gelişimi ! Box by Box , CNC ve New Aquitaine tarafından desteklendi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler