Perşembe, Nisan 25, 2024

RimWorld Oyununa 1.3 Güncellemesi Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilim kurgu oyunu olan RimWorld için ücretsiz 1.3 güncellemesi yaklaşık 2 hafta içerisinde gelecek.

Rimworld Ideology genişlemesiyle birlikte bir sonraki RimWorld güncellemesini duyurdu.

5f6cdaa9 fa57 473c aeb3 a0fccfa68d3d

1.3 güncellemesi, bunun arkasında işin 15 ay var. İlki, yeni bir ağıl ve çit sistemi uygulandığından hayvanların koloni ile çalışma şeklinin elden geçirilmesidir. Hayvanlar artık varsayılan olarak daha üretken, ancak bazılarının çitle çevrili ağıllarda tutulması ve çiftçiler tarafından yönlendirilmesi gerekiyor. Geliştiricilere göre oyuna daha ranchy bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor ve buna yeni bir saman hasır türü ve yumurta kutuları ekleniyor.

Düşmanlar artık güçlendirilmiş yerlere karşı daha tehlikeli olacak. İhlal adı verilen bir baskın türü, ön kapıda güzelce sıraya girmek yerine, üssün yanına girmek için özel duvar yıkma aletleri getirmelerini sağlayacaktır. Kabileler bir ihlal baltası kullanacak, korsanlar el bombası kullanacak ve mekanoidler yeni bir termit mekanoid türü kullanacak.

Ideology genişletmesi, insanların oyunlarında yaptıkları çok çeşitli şeyler için özel mekanikler sunarak Rimworld’ün rol yapma potansiyelini derinleştirmeyi hedefliyor. Ludeon, minimalist göçebelerden yamyamlara kadar her türden duydu ve şimdi bu ilham verici hikayeleri mekanik destekli inanç sistemleri oluşturarak ödüllendirmek istiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler