Cumartesi, Nisan 20, 2024

Shin Megami Tensei V için Uriel Fragmanı Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Atlus, yaklaşmakta olan JRPG Shin Megami Tensei V‘nin 200’den fazla şeytanından birine odaklanan çok sayıda fragmanını yayınlamaya devam ediyor.

Oyun, 12 Kasım 2021’de Nintendo Switch için çıkış yapacak.

maxresdefault 4

Daha önce ise Jack Frost , Fionn mac Cumhaill, Amanozako, Angel, Daimon , Mermaid, Mandrake, Arioch, Kumbhanda, Feng Huang, Inugami ve Turdak karakterleri tanıtıldı.

“Günümüz Tokyo’sunda korkunç bir cinayet sahnesi, kahramanımızın eve yürümesini engellediğinde, plansız bir yoldan saparak onu gömülü ve bilinçsiz bırakır. Şimdi Da’at olarak adlandırılan kıyametin harap ettiği bir çorak arazi olan yeni bir Tokyo’da uyanır. Ama kana susamış iblisler onun hayatını talep edemeden önce, bir kurtarıcı ortaya çıkar ve onlar ne insan ne de iblis gibi güçlü bir varlık olmak için birleşirler: bir Nahobino.

Yeni keşfedilen güçle kahraman, hayatta kalmak için sürekli çatışma içinde olan efsanevi tanrılar ve şeytani tiranlarla dolu esrarengiz bir bölge olan Da’at’ta maceraya atılır. Cevaplar arayan kahraman, dünyanın kaderini belirlemek için aydınlık ve karanlık arasındaki bir savaşta kendi yolunu çizmelidir. ”

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler