Cuma, Nisan 19, 2024

Planet Coaster: Xbox Series, Xbox One, PS4 ve PS5 için Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Planet Coaster: Konsol Sürümü, her iki yeni nesil konsol için de piyasaya sürüldükleri gün açıklandı.

10 Kasım 2020 tarihinde Xbox Series, Xbox One ve PS4; 12 Kasım’da ise PS5 için çıkışını yapacak.

9619 05

PC Console Announce Screenshots 02 1920x1080

Her iki konsol ailesi de, önce güncel bir sürümü satın alırsanız ve daha sonra yeni nesil üzerinde oynamak isterseniz ücretsiz yükseltmeler sunacaktır. Planet Coaster: Konsol Sürümü veya Planet Coaster: Deluxe Sürüm için ön sipariş verenler Oswald’ın Muhteşem Makinesi alacak.

Planet Coaster sanatçısı Oswald B. Thompson tarafından tasarlanan bu olağanüstü, benzersiz sürüş, onun ilk coaster tasarımıydı ve Oswald’ın parklarında başarmaya çalıştığı tüm eğlence ve heyecanı bünyesinde barındırıyor.”

Oyun ön siparişe açıldı buraya tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz.

  • Standart sürüm: 195,00 TL
  • Deluxe sürüm: 235,00 TL

Oyunun tanıtım yazısı

Hayallerindeki eğlence treni parkını oluştururken ve benzersiz ayrıntılara sahip, gerçekten yaşayan bir dünyayı yönetirken kalabalıkları şaşırt ve eğlendir.

Beceri seviyen ne olursa olsun fikirlerine hayat ver. Eğlence trenleri, tesisler ve ortamlar dahil olmak üzere 700’den fazla önceden yapılmış nesneyi hızla yerleştirmek için Planlardan faydalan; her parçasına kadar ayrıntılı bir inşaat ile sıfırdan inşa et veya arazi değiştirme araçlarıyla doğrudan zemini dönüştür.

Parkını yönetmek bu kadar kolay. Sen fiyatları belirlerken, ortamları yerleştirirken ve heyecan verici yeni oyuncaklar kurarken misafirler gerçek zamanlı bir şekilde tepki gösterir. Katılım sayılarının ve kazançların tavana çıkması için onları eğlendir.

İlham mı arıyorsun? Frontier Atölyesini keşfet ve genişleyen imparatorluğunda dünyanın en iyi tasarımlarını kullan. Eğlence trenlerini, ortamları, binaları ve bütünüyle parkları indir veya kendi yaptıklarını yükleyerek takipçi kazan. Büyüleyici havai fişek gösterilerinden büyük yolcu gemilerine kadar yaratıcılığı sınırlayan hiçbir şey yok.

Park senin, keyif senin:
Ayrıntılı, ödüllendirici kariyer modunu oyna, zorlayıcı senaryoların üstesinden gel veya sınırsız bir sandbox’ta hayalindeki eğlence treni parkını inşa et.

Al ve oyna:
Önceden yapılmış yüzlerce Plan, her seviyeden oyuncuların hızlı bir şekilde heyecan verici parklar yaratmasını sağlıyor. Oyuna gir ve istediğin şeyi, istediğin zaman yap.

Yaratıcılığını serbest bırak:
Arazileri şekillendir, ortamları özelleştir ve parça parça inşaat ile yaratıcılığını göster. Kusursuz eğlence treni parkını kolayca yap.

İlham al ve ilham ol:
Frontier Atölyesini ziyaret et ve sonsuz bir harika eser kaynağını indir veya kendi tasarımlarını dünyayla paylaş.

Ön sipariş fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler