Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PlayStation 3 için Sürpriz Güncelleme Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation oyun konsolları için bir çağı kapatıp bir çağı başlatan konsol sürümü olarak gösterilen PlayStation 3, çok uzun bir zaman önce emekli olmuştu. PS4 ile beraber ilgi biraz daha yeni nesle doğru kaymaya başladı. Zaten bir süre sonra da emektar oyun konsolu için güncelleme desteğinin son bulduğunu gördük.

Tam artık emektar tozlu raflara kaldırıldı derken, aradan geçen uzun süreden sonra Sony, sürpriz bir şekilde yeni güncelleme duyurdu. Güncelleme desteği biten konsola neden güncelleme geldi ve en önemlisi de güncelleme neleri değiştirdi bakalım.

PlayStation 3 Güncellemesi ile Neler Değişti?

Yeni güncelleme sonrasında konsolun sürümü 4.90 olarak değişti. Sony tarafından yapılan açıklamaya bakacak olursak bu sürüm bir güvenlik yama sürümü. Güncelleme sürüm notlarında da sadece sistem performansını iyileştiren bir güncelleme olarak not düşüldüğünü görüyoruz.

PlayStation 3

Yeni sürüm güncellemesini deneyimleyen kullanıcıların söylemlerine bakacak olursak, durum biraz daha farklı. Yurtdışı kaynaklı forumlarda kullanıcıların yaptıkları paylaşımlara bakacak olursak, yeni sürüm sonrasında sistem açılış hızları artmış ve bazı uyumsuz Blu-Ray filmlerin de çalışması sağlanmış.

Tabii ki bunlar kullanıcı deneyimlerine göre yapılan paylaşımlar. Resmiyete dönecek ve sadece Sony tarafından verilen bilgilere bakacak olursak, yeni sürüm sadece güvenlik odaklı güncellemeleri beraberinde getiriyor.

Sony, söz konusu konsol serisi için güncelleme desteğine devam edecek mi bunu da zamanla göreceğiz. Belki yeni sürprizler de yapabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler