Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 5 ‘in, İlk Büyük Yazılım Güncellemesi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün blogunda duyuru yapan PlayStation, daha sonra küresel olarak yeni bir güncellemenin yayınlanacağını, beraberinde yeni depolama seçenekleri ve sosyal özellikler gibi çok çeşitli yeni özellikler getireceğini açıkladı.

PlayStation 5 in Ilk Buyuk Yazilim Guncellemesi Duyuruldu 1

En büyük eklemelerden birisi, PlayStation 5 sahipleri artık PlayStation 5 oyunlarını harici uyumlu USB sürücülerinde depolayabilecekler. Önceden, bu yalnızca PlayStation 4 için çıkmış oyunlar için mevcuttu. Bununla birlikte, oyunların bu harici sürücüler üzerinden oynanamayacağını da belirtelim. Yalnızca daha sonradan oyunu uzun saatlerce yüklemek zorunda kalmanızı engelliyor.

PlayStation 5 in Ilk Buyuk Yazilim Guncellemesi Duyuruldu 2

Diğer yeni özellikler arasında PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyuncuları arasında nesiller arası birlikte oyun oynamanızı sağlayan Share Play geliştirildi. Artık karşıdan davet beklemek yerine siz de oyuncuya davet gönderebiliyorsunuz. Game Base menüsü de önemli içeriğe ve özelliklere daha hızlı erişim için geliştirildi.

PlayStation 5 in Ilk Buyuk Yazilim Guncellemesi Duyuruldu 3

PlayStation mobil uygulaması daha da kullanışlı hale geliyor ve uygulama üzerinden PlayStation 5 üzerinde çoklu oturuma katılma, PlayStation 5 konsol depolama alanınızı yönetme, kupa koleksiyonlarını arkadaşlarınızla karşılaştırma ve PlayStation Store’da gösterilen ürünleri sıralama ve filtreleme özelliğini getiriyor.

PlayStation 5 in Ilk Buyuk Yazilim Guncellemesi Duyuruldu 4

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler