Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 5 Kontrolcüsü için Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 Türkiye fiyatı, kısa bir önce duyurulmuştu. Ana konsol için duyuru yapılmıştı ama kontrol cihazı ya da diğer aksesuarlar için herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Şimdi yeni oyun konsolunun bu aksesuarları için de fiyatlar gözüktü.

Açık söylemek gerekirse açıklanan fiyatlar biraz yüksek. Muhtemelen dolar kurundaki değişim fiyatların biraz daha artmasına neden oldu ama açıklanan rakamlar gerçekten yüksek.

PlayStation 5 kontrolcüsünün fiyatı ne kadar?

Kablosuz kontrolcü cihazının fiyatı 1099 TL olarak açıklandı. 19 Kasım tarihinde tüm dünya ile beraber ülkemizde de satışa çıkacak olan konsolların kontrol cihazı biraz pahalı.

PlayStation 5

Eğer konsolu alacaksanız, kutu içerisinden çıkacak olan kontrol cihazına gözünüz gibi bakmanızı öneriyorum. 🙂 Bunun dışında diğer aksesuarlar için de fiyatlar belli olmuş durumda. Diğer aksesuarların fiyatı;

  • HD Camera: 949 TL
  • Media Remote cihazı: 479 TL

Diğer aksesuarların Türkiye fiyatı şu an için belli değil. Fakat şunu söyleyebiliriz ki diğer aksesuarlar için de açıklanacak olan rakamlar çok düşük olmayacaktır. Zaten konsol biraz pahalı ama tabii ki bir de kur etkisi var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler