Salı, Nisan 16, 2024

PlayStation, Firesprite’ı Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun teknolojileri üreticisi PlayStation, Firesprite şirketini satın alarak kendi oyun geliştirme şirketi PlayStation Studios bünyesine kattığını duyurdu. The Playroom, The Playroom VR ve The Persistence projeleri ile tanınan Firesprite, London Studio ve Media Molecule’den sonra İngiltere merkezli üçüncü ve PlayStation Studios’a giren toplam on dördüncü oyun stüdyosu.

PlayStation Studios başkanı Herman Hulst yaptığı duyuruda, “Firesprite, donanımımızın potansiyelini gerçekten sergileyen inanılmaz deneyimler oluşturmada olağanüstü olan yaratıcı ve iddialı bir stüdyodur. Ekibin teknik ve yaratıcı yetenekleri, özel oyunlardan oluşan yıldız kataloğumuzu büyütmek için çok önemli olacak ve gelecek için heyecanlanacağınızı düşünüyorum.” dedi.

Firesprite MD’si Graeme Ankers ise duyuru gönderisinde kendi duygularını paylaştı ve şunları belirtti: “Şimdi, birinci taraf bir stüdyo olarak, yaratıcılığı ve teknik yeniliği bir araya getirme mirasımızı ilerletmek için PlayStation’ın tam desteğine sahip olduğumuzu biliyoruz. PlayStation hayranları için benzersiz deneyimler geliştireceğiz”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler