Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation Plus 2020 Aralık Ayı Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus için sunulan oyunlar her ay yenileniyor ama bu kez durum biraz farklı. Çünkü Aralık ayı kapsamında yeni nesil oyun konsollarını da hesaba katmak gerekiyor.

Sony bunu da düşünmüş ve yeni sunulan oyunlar hem PS5 konsollarda hem de PS4 konsollarda oynanabilir olacak. Peki hangi oyunlar sunuldu?

PlayStation Plus 2020 Aralık oyunları

Listeye baktığımız zaman çok iyi diyebileceğimiz oyunlar da var daha küçük kapasiteli ama eğlenceli olan oyunlar da var. İlk oyunumuzdan başlayalım.

Just Cause 4

1024 kilometrekare dev bir haritaya sahip olan açık dünya temelli aksiyon oyunu, yine serinin diğer oyunlardan tanıdık olan bir hikaye ile geliyor. Amacınız yine bir diktatörü durdurmak ve ordusunu yok etmek.

Worms Rumble

Solucan ya da minik elma kurtlarının eğlenceli mücadelesine hazır mısınız? Worms Rumble böyle bir oyun. 32 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği sunan yapımda, çeşitli silahları kullanarak rakipleri alt etmeye çalışıyorsunuz. Eğlenceli mi eğlenceli, komik mi komik bir oyun.

Rocket Arena

En son kalan kişi olmayı hedeflediğiniz oyunlardan biri olan Rocket Arena, 3’e 3 takımlar halinde oynadığınız eğlenceli bir yapım. Shooter temelli oyunda son kalan olmak için kıyasıya bir mücadele veriyorsunuz.

PlayStation Plus 2020 Aralık oyunları bu şekilde. Oyunların 1 Aralık itibariyle indirmeye açılacağını belirtmek isteriz. Yapımlar 4 Ocak tarihine kadar oynanabilir olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler