Salı, Nisan 16, 2024

PlayStation Plus’ın ekim ayı için vereceği oyunlar belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus‘ın ekim ayı için vereceği oyunları merakla bekleyen oyuncular birkaç gün önce yayınlanan video neticesinde ücretsiz olarak verilecek olan oyunları öğrenmiş oldular. Ekim ayı için iki adet oyun verileceği tahmin ediliyordu ve bu tahmin doğru çıktı.

Oyunlar bugünden itibaren kullanıma sunulacak!

6 Ekim tarihinde oyunların kütüphaneye eklenebilmesi için kullanıma sunulacağı belirtilmişti. Muhtemelen gün içerisinde ilerleyen saatlerde PlayStation Plus ekim ayı oyunlarına ait bir kategoriyi PlayStation Store üzerinde görebiliriz.

PS LOGO PS

Gelelim oyunlara. Oyunlardan birisi Need for Speed™ Payback. Diğeri ise Vampyr. Need for Speed™ Payback birçok oyuncuyu sevindirecektir. Aynı şekilde Vapmyr de. Need for Speed serisinin son oyunları eski oyunlara kıyasla pek beğenilmese bile Need for Speed™ Payback beğenilmemiş değildi.

Need for Speed™ Payback‘in çıkışından bu yana neredeyse tam 3 yıl geçti lakin hâlen daha oynanabilirliği yüksek bir oyun. Nihayetinde bir yarış oyunu. Vampyr ise 28 ay önce yani 2018 yılının haziran ayında çıkışını gerçekleştirdi ve çıkışını gerçekleştirdiği zamanlarda bir hayli olumlu yorumlara tabi tutulmuştu.

PlayStation Plus ekim ayı oyunları

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler