Perşembe, Mart 28, 2024

Playstation Plus’ın mayıs ayında vereceği oyunlar açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok Playstation sahibinin satın aldığı Playstation Plus, mayıs ayında simülasyon oyunları ile karşımıza çıkacak. Çeşitli söylentiler Dark Souls Remastered ve Dying Light’ın ücretsiz olarak verileceğini belirtiyordu lakin Sony’den farklı bir hamle geldi.

ps plus pmpl

Popülerliği fazla olan iki simülasyon oyunu!

Sony, Cities: Skylines ve Farming Simulator 2019‘u ücretsiz olarak vereceğini açıkladı. Bu tür simülasyon oyunları gerçekten severek oynayan birçok oyuncu var. Bu iki oyunu oynamak isteyen birçok oyuncunun olduğunu düşünüyorum.

Cities: Skylines gerçekten güzel bir oyun, çok fazla detayı var bu da bence oynanabilirliği artırıyor. Farming Simulator 19’a gelecek olursak, önceki oyunlarında yer almayan birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Bu oyunda da gerçekten çok fazla detay var.

cities skylinesHer ne olursa olsun bu iki oyunun kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu iki oyun 5 Mayıs tarihinden itibaren indirilebilir hale gelecek.

farming simulator 19Çoğu oyuncu Xbox Game Pass’e, Red Dead Redemption’ın ücretsiz bir şekilde gelmesi nedeniyle Playstation Plus’ın daha güzel oyunlar vereceğini umut ediyordu. Bu iki simülasyon oyunu kötü değiller lakin oyuncular Red Dead Redemption’a denk bir oyunun kendilerine sunulmasını bekliyorlardı.

Sizce bu iki simülasyon oyunu yerine başka hangi oyunlar verilebilirdi? Yorumlarınızı bekliyoruz 🙂

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler