Cuma, Nisan 26, 2024

Ubisoft, Assassin’s Creed:Valhalla oyununu duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhabalar PC Hocası okurları. Bomba gibi bir haberle karşınızdayız. Birçok oyuncunun gönlünde taht kuran ve yıllardır oynanılan oyun serisi Assassin’s Creed‘in, yeni oyunu Assassin’s Creed:Valhalla sonunda duyuruldu.

Assassin’s Creed Valhalla oyunu nasıl olacak ?

Assassin’s Creed Valhalla resmi olarak duyurulmadan önce etrafta birçok söylenti vardı. Bunlar arasında en çok duyduğumuz ise yeni Assassin’s Creed oyununun Viking döneminde geçecek olmasıydı.

Ubisoft ise dün yaptığı canlı yayın ile yeni Assassin’s Creed oyunu için bir çizim yaptı. Bu çizimin ardından bugün, Assassin’s Creed:Valhalla resmi olarak duyuruldu. Yapılan açıklamalar ile oyunun Viking döneminde geçeceği de doğrulandı.

assassins creed valhalla

Assassin’s Creed:Valhalla oyununun canlı yayında yapılan resmine bakacak olursak, oyunda hem deniz hem de kara savaşları olmaya devam edecek gibi görünüyor. Oyunda daha önceden olan gözcülük özelliğinin bu oyunda da yer alması bekleniyor.

Heyecanla beklediğimiz bu oyunun fragmanı ise bugün yayınlanacak. Henüz kesin bir şey olmamasına rağmen oyunun PS4, PS5 , Xbox One ve Xbox Series X  için çıkacağı da söylentiler arasında.

ac valhalla.

Benimde severek takip ettiğim Assassin’s Creed serisinin bu oyunu, büyük bir heyecan ve beklenti duygusu oluşturmayı başarıyor. Umarım Ubisoft, beklentilerimizin karşılandığı bir oyun ile karşımıza çıkar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler