Cumartesi, Nisan 20, 2024

Destroy All Humans oyununun çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sıra dışı yapısı ile birçok oyuncunun dikkatini çeken Destroy All Humans oyununun çıkış tarihi belli oldu. THQ Nordic ve Black Forest Games tarafından yapılan açıklamalara göre oyun 28 Temmuz tarihinde sevenleriyle buluşacak.

Destroy All Humans

Destroy All Humans nedir ?

Destroy All Humans, soğuk savaş döneminin bir parodisi olarak karşımıza çıkıyor. Açık dünyaya sahip olan bu oyun, aksiyon ve macera tarzında bir oyun olması sebebi ile birçok oyuncunun da dikkatini çekmeyi başarıyor.

Oyun 1959 yılında geçiyor. Cryptosporidium 137 isimli karakteri kontrol ettiğimiz bu oyunda, bizden önce dünyaya gönderilmiş olan Cryptosporidium 136‘yı bulmaya çalışıyoruz. Ve daha sonrasında ise olaylar gelişmeye başlıyor.

destroy all humans

Destroy All Humans oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ayrıca oyun bir kaç farklı sürüme sahip olacak. Ön satışta olan bu oyunun PC versiyonunu Steam üzerinden alabilirsiniz.

Oyunun yeni çıkan trailer videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. Tabi Destroy All Humans oyununu seviyorsanız birde 28 Temmuz’a kadar beklemeniz gerekecek. 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler