Cuma, Eylül 6, 2024

Ghost of Tsushima’nın Çıkış Tarihi Netleşti!

Paylaş

Ghost of Tsushima, Moğol ordusunun, Japonya ile arasındaki tek engel olan Tsushima Adasında yaşanan direniş olaylarını anlatıyor. Oyunun barındırdığı senaryonun, Samuray Jin Sakai’nin etrafında gelişmekte olduğunu anlıyoruz.

Ghost of Tsushima, PlayStation 5 tanıtılıp satışa sürülmeden, PlayStation 4 için gelen güzel senaryoya sahip, son bir kaç oyundan birisi olarak görülebilir. Oyun, 17 Temmuz 2020’de oyunculara sunulacak ve şuan PlayStation Store üzerinden 429,00 ₺ fiyat ile ön sipariş sürecinde.

927601 scaled - PC Hocası

Oyun, keşfedilmesi gereken ve mükemmel tasarlanmış bir açık dünyayı bizlere sunuyor. At sürerek bir yerden bir yere daha hızlı gidebilir ve yüksek kayalara tırmanmak için kancanızı kullanabilirsiniz.

Bir çok yan görev bulunması, oyunun başında geçireceğiniz süreyi oldukça arttıracaktır. Oyun içerisindeki diğer karakterler ile etkileşime geçebilirsiniz. Düşmanlarınıza pusular kurabilir, teke tek düello teklif edebilir ya da kaçmalarına izin verebilirsiniz.

BENZER:  Metin2 Kapandı mı? Sunucular Kapanacak mı?

wallpapersden.com ghost of tsushima - PC Hocası

Oyunun açık dünya özelliği ile ön plana çıktığını söylemiştik. Grafik kalitesi ve sahip olduğu etkileyici senaryo açısından da güçlü olduğunu hesaba katarsak, PlayStation 4 için çok satanlar listesine girecek gibi duruyor.

Eski nesil savaşlara merakınız ve bir parçada olsa tarihe ilginiz varsa, Ghost of Tsushima size ilaç gibi gelecek demek, yanlış olmaz.

Oyundan İlk Görüntüler

Hikaye Tanıtım Videosu

YouTube video

Oynanış Videosu

YouTube video
silkroadgaminggentr
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler