Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Playstation Showcase’de Duyurulan Tüm Oyunlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün Sony’nin düzenlediği, oyunları tanıtmak amacıyla çoğu firmanın oyun tanıttığı Playstation Showcase’i Sony düzenledi. Bu Showcase’de hem Playstation markasına ait çok önemli oyunlar hem de başka firmalara ait çok önemli oyunlar yer aldı. Showcase, 1 saat sürdü. Showcase’de sadece oyun gösterilmedi. Showcase’de Playstation, daha konsept aşamasında olan el konsolunu da gösterdi. Bunun dışında Sony, Playstation markasına özel yapılan bir Bluetooth kablosuz kulaklığı da tanıttı.

ps showcase 1

Playstation Showcase’de Tanıtılan Önemli Oyunlar

Marvel’s Spider-Man 2

ps showcase 2

Aslında Marvel’s Spider-Man 2 tanıtılmasını beklediğimiz bir oyundu. Bunun nedeni oyun ile alakalı en son şey Playstation’un 2 yıl önce düzenlediği Showcase’de oyunculara sunulmuştu. Bu Showcase’de ise İnsomniac Games, oyundan alınan bazı oynanış içeren sahneler gösterdi. İmnsomniac Games, bu Showcase’de bize oyunun baş kötüsü hakkında da bir şey gösterdi. İnsomniac Games’in gösterdiğine göre oyunda baş kötü Kraven olacak. İnsomniac Games’in oyun hakkında duyurduğu çıkış tarihi ise 2023 Sonbahar.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

ps showcase 3

Bu oyun isminden de anlaşılacağı üzere Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın devamı olarak geliştirilmekte. Konami’nin gösterdiği fragmanda ise oyun hakkında neredeyse hiçbir şey görmedik. Bu normal bir şey çünkü bu bir duyuru fragmanıydı. Oyun hakkında sadece bildiğimiz şeyler şu anlık oyunun PC, Xbox Series S/X ve Playstation 5’e geleceği. Oyunun isminde Delta bulunmasının sebebi ise sadık kalma, oyun hikayeye sadık kalınarak yeniden yapılacak. Bunun yanında duyurulan bir oyunda Metal Gear Solid: Master Colleciton Vol1 oldu. Bu pakette 3 oyun var ve bu oyunlar serinin ilk 3 oyununu oluşturacak. Bu paket ise Sonbahar 2023’de geliyor.

Final Fantasy XVI

ps showcase 4

Final Fantasy serisinin yeni oyunu ise bir fragmanıyla birlikte tekrar oyuncularla buluştu. Oyunun gösterilen fragmanında oynanış ağırlıklıydı. Oyun hakkında bildiğimiz şeyler oyun daha önceki oyun olan Final Fantasy XV gibi bir açık dünyaya sahip olmayacak. Oyun düz ilerleyeceğimiz bir hikaye akışı barındıracak. Final Fantasy XVI 22 Haziran’da oyuncularla buluşacak.

Alan Wake 2

ps showcase 5

Alan Wake 2, duyurulmasını beklediğimiz bir oyundu. Oyunun çıkış tarihini geçen günlerde Alan Wake’in seslendirmeni yanlışlıkla söylemişti. Bu oyunda gördüğümüz kadarıyla ise oyunda tek başına Alan Wake’i kontrol etmiyoruz. Oyunda bir FBI ajanı da var ve o da oyuncuların kontrolünde olacak. Oyunda gördüğümüz garip bir şey ise Remedy’nin baş isimlerinden Sam Lake, aynı Max Payne’in ilk oyununda olduğu gibi bir karaktere yüzünü eklemiş şaşırtıcı ve garip. Oyun Dublörün sızdırdığı tarihler ile eş orantılı bir tarihte çıkıyor. Alan Wake 2, 22 Ekim’de oyuncularla bulışacak.

Assassin’s Creed Mirage

ps showcase 6

Assassin’s Creed Mirage da bu yılın beklenen oyunlarındandı Ubisoft, oyunu Eylül’de duyurmuştu. Şimdi ise oyunun oynanış mekaniklerini gösterdiği bir fragman ile oyun için ayrı bir tanıtım yaptılar. Bu fragmandan gördüğümüz kadarıyla oyunda bol bol gizlilik mekanikleri olacak. Bu da Assassin’s Creed Mirage’ın eski oyunlara benzer yapıda olacağını göstermekte. Ayrıca sunumda oyunun çıkış tarihini de duyurdular. Oyun 12 Ekim’de çıkış yapacak.

Dragon’s Dogma 2

ps showcase 7

Capcom’un uzun bir süredir bu iş üzerinde çalıştığını biliyorduk ancak oyunun duyurusu yapılmamıştı. Dragon’s Dogma 2’nin geliştirildiğini Capcom duyurdu. Duyuru fragmanında oyun hakkında hiçbir şey gösterilmedi. Fragmanda sadece logo gösterildi ve Capcom, oyunun geliştirildiğini resmiyete dökmüş oldu. Oyun hakkında çıkış tarihi göremedik.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler